Furkan-Rukiye35 Cemre121 Aynen canım tabi bende yok herkesin vücut yapısı farklıdır belki ama ablamda 3 sezeryan oldu onda da yok;) sadece dikiş çizgisinin orası kabarık duruyor o da normal çünkü deriyi 9 kat kesip dikiyorlar ;) ama baktığın zaman dümdüz göbeksiz bir anneydim;) ki tekrar çıkacak;)
Kleopatra- Nihh En iyisi bu çünkü. Daha fazla çatlamama önlem oluyor ama vücut yapısından dolayı malesef çatlıyormuşum doktoruma gösterdim. Etrafımda ki herkes bu ikiliyi kullanıyor çok krem araştırdım o yüzden vücut yapısına da bağlı olsa en iyi iki krem bu :) O yüzden çok iyi olduğunu biliyorum. Vücut yapısı iyiyse çatlağı tam önlüyor elbet ama esnek değilse az da olsa normal de olsa hafif hafif çatlıyor.
Simgebato Bengulce lierac ve biooil kullanıyorum sabah birini akşam birini aralarda da bebe yağı fakat yine de çatladım. Yani malesef ki vücut yapacaksa yapıyor belki bunlar daha as çatlamama neden oluyordur🫣
seymaanurr Safiyenurrr daha çatlamadan başladım ama devamlı kullanamıyorum aklıma geldikçe sürüyorum şimdilik yok
Heyecanli_gebe1 Bende henüz çatlak olmadı ama hindistan cevizi yağına başladım. Hergun 1 kez sürüp bekliyorum. Sonuçta e vitamini nemlendiriyo. Pahalı kremler almayı tercih etmedim
baby3_ glnr_21 herkes bana da su iç o yağı kullan bunu kullan diyor ama ne yazıkki genetik vücut yapıyla alakalı. Bakalım bende şimdi hamileyim ikinci bu nasıl olcak
NilAda16 Bengulce çatlaklar tamamen bünye ve gen meselesi. O yüzden pahalı markalara o kadar para vermeye gerek yok. Önemli olan vücudu nemli tutmak ve su içmek. Ben Hindistan cevizi yağı aldım. Hem uygun fiyata hem de oldukça nemli tutuyor vücudu🥰
Anne4142 baby3_ Muk NilAda16 Turana_20 beyzagl44 elifffyildiz1 Kızlar kullandığınız bu yağlar kıyafetlerinizde koku yapıyor mu? Yıkadıktan sonra da sanki ağır bir koku kalıyor. Bahsettiğim yağlar badem, Hindistan, kantaron.
Senazeynep34 Nkasap ebebek, Hepsiburada, Trendyol hangisinde indirimdeyse oradan bakın😊 içerik olarak doğal ve güzel
Cnsmood Bengulce Hiç kullanmayıp keşke diyceme kullanayım diyenlerdenim. Lierac doktorumun tavsiyesiyle ve ekstra bebeyağı sabah akşam sırasıyla sürüyorum. 17.haftamdayım şuan bişi yok zaten. Ama cildim kurumaya başladı nemli tutmak birazda olsa engelliycekse hepsini sürmeye değer bence o yüzden kullanın
Muk Bengulce hamileliğimin başından beri düzenli olarak lierac Hindistan cevizi yağı bio oil ve insia kullanıyorum. Hiç biri bi işe yaramadı. Göbeğim ve memelerim çatladı. Kasmanıza gerek yok. Vücudunuzu nemli tutmak için her hangi bir yağ kullanın çatlayacaksanız her tür çatlıyorsunuz zaten. Pahalı kremlere jellere yağlara gerek yok. Artık sadece bio oil bittikçe alıp kullanıyorum. Diğerleri bitti almadım. Nasıl olsa işe yaramıyorlar.
Pamuk1 Gündüz hindistan cevizi yağı, yatmadan lierac kullanıyorum. Şimdilik bir çatlak olmadı ama daha 3 ayım var ve doğumdan sonra da çatlama olabiliyormuş, düzenli kullanmak lazım.
baby3_ Anne4142 ben karışım kullanmadım ama kötü koku bırakacağını sanmıyorum güzel kokular yazdıklarınız
Tubace Anne4142 ben Hindistan cevizi yağı kullandım normalde yağ kötü kokmuyor ama sürüp kıyafet giyince kıyafete kötü bi koku siniyor. 2 kez yıkadığım halde hala çıkmadı kokuyor kıyafetlerim
Muk Anne4142 insia kremin kokusu kıyafetlerden çıkmıyor. Zaten kıvamı çok yoğun ağır bi krem. Lierac bi tek sürerken kokuyor sonra asla kokmuyor ne vücutta ne kıyafette. Hindistan cevizi yağı güzel kokuyor fakat kıyafette kötü koku yapıyor ve yıkanınca çıkmıyor. Bio oil yıkanınca çıkıyor çok rahat kullanıyorum. Yani tek çıkmayan insia krem ve Hindistan cevizi yağı.