Lahinnn ben cevap vereyim; spinal oldum. Ameliyat sırasında devamlı sizinle sohbet ediyorlar. Sizin panik yaptığınızı daha siz anlamadan zaten ameliyat ekibi tarafından kalp atışlarınız ve tansiyonunuz izlendiği için size hafif sakinleştirici yapıyorlar. Zaten bebeğiniz çıktığı anda tüy gibi hafifliyorsunuz. Doğum gerçekleşip bebeği gördüğünüz anda size ameliyat bitmiş gibi geliyor. Ben mesela bebeği götürdüklerinde ben niye gitmiyorum diye sormuştum. Dikiş olayını hepten unutmuşum :) Onun dışında doğumdan önce hep bebek ve baba buluşmalarını izlemiştim. Hep onu merak ettim eşimi düşündüm, oğlumla ilk tanıştıkları an keşke ben de olsaydım diye düşündüm ve ben bunları düşünüp hayal ederken pat diye bitti ameliyat. 9da ameliyata girdim, 9:05 te doktorum başladı oğlum 9:25te doğdu. Ben odaya 9:45 te çıktım. Ameliyata ben birinin girmesini istemedim. Doktorum da ameliyatıma giren hangi anne yakınını görsem anneden daha çok panik oldukları İçin anneyi strese soktuklarını söyledi, haklı buluyorum. Eve gelince emzirme süreci sebebiyle parol içiyorsunuz ve 5 günlük bir antibiyotik vermişti.