Elifonur06 Bussi Kızlar merhaba değişik bir akıntım var hamilelik belirtisi mi acaba sizde böyle bişey yaşadınız mı yardımcı olur musunuz rica etsem 😊🙏🏻
Bussi Elifonur06 nasıl bi akıntı mesela kahverengi lekeleme gibi mi yada beyaz koyu böyle onlarda belirti :)
Bussi Elifonur06 ben senin yerinde olsam 3 tane test almıştım 🤣🤣 ne duruyorsunn insan kendini bilir ya ben kesin birini beceremem deyip 3 tane almıştım da ondan dedim 😅 valla umarım her türlü sonuç hayırlısı olur benimle de paylaş olur mu 😍🤣
Bussi Elifonur06 koku konusunda kimi çok hassas ben Allaha şükür hiç etkilenmedim kimi ilerleyen haftalara kadar hassaslik sürüyor bazen de psikolojik yarin test al sen bi :))
Berelfgun Elifonur06 karnım patlayacak gibi gaz oldum ben çok fenaydı daha 3.haftadan anladım yani düşünün o kadar fazla şişkinlik normal olamaz dedim😰
Elifonur06 Berelfgun benimde öyle ve wc mi yapsam bile zor yapıyorum bi değişik daha sonra bi test uygulayacağım 😊🙏🏻♥️
Elifonur06 ikimelekannesi___ ben WC mi yapabiliyorum ama zor yapıyorum bazende hiç yapamıyorum kabız oluyorum resmen🙏🏻😊♥️
busra14044 Elifonur06 bende sadece her an adet olacakmisim gibi sancıyla beraber birşeyler geliyordu şimdi adet oldum diyordum ama olmuyordum. Bide gündüzleri uyumam normalde akşam üstü uyuyakaliyordum.