Elifonur06 Şuan kabızım hamilelik belirtisi olabilir mi daha birçok belirtim var bu sadece bi tanesi mesela herzaman olduğundan daha baskın duygusalım
EmineDefneGokce Elifonur06 duygusal olarak belirtim yoktu fiziksel olarak vardı mesela göğüs ağrısı ve adet sancısı
Lulemom Elifonur06 ben adet olacam sanmıştım. Çünkü göğüsüm sertleşmişti bide kasıklarım ağrıyordu. Başka da bi belirtim olmadı
Svda06 Elifonur06 hic bi belirtim yoktu hamile kalana kadar her adet gunum de test yaptim bu 14 ay sonra pozitif cikti
Berelfgun Elifonur06 karnım patlayacak gibi gaz oldum ben çok fenaydı daha 3.haftadan anladım yani düşünün o kadar fazla şişkinlik normal olamaz dedim😰
Elifonur06 EmineDefneGokce benimde göğüslerimde agrı var kasıklarımda da sancı oluyor birde kabızım şuan ve normalden daha baskın duygusalım 🥹💜
Dslrprsimom Göğüs hassasiyeti adet ağrısı gibi ağrı ve aşırı uyku hali vardı bende birde akıntım artmıştı
Elifonur06 Bussi şuan reglm a var henüz son reglm I Temmuz 21-22 gibi oldum o da regl degil yerleşme kanaması gibiydi kahverengi kanama arada kırmızı kanama ama daha baskın kahverengi kanama ve akıntı oldu bende 🙏🏻😊♥️
Elifonur06 Bussi Kızlar merhaba değişik bir akıntım var hamilelik belirtisi mi acaba sizde böyle bişey yaşadınız mı yardımcı olur musunuz rica etsem 😊🙏🏻
Bussi Elifonur06 olabilir ama net olamıyorum hamilikte ustunegoren yani hamile olup ilk aylarda regli olan var hafif kanamalarla ama belki kan testi daha net olur diye dedim :) hissediyor musun içten içten:)
Elifonur06 Bussi bulaşık yıkarken ağlamayan biri olarak konuşuyorum şimdi bulaşık yıkarken bile duygusallaşıp ağlıyorum
Bussi Elifonur06 ah yaa balık yada yengeç misin :) bende aksine asiiri sinir olmuştu :) eger hamileysen hayırlı olsun şimdiden değilsen de umarım zamanında olursun 💙