TinyBabys Ayza67 acilden giriş yapmıştım ben randevu bulamadığım için. Kendiniz sıkmayın bence. Zaten evde kendi kendine patlasa bile tam temzilenmezse tekrarlayabilir. Benim öyle olmuştu. Doktor hemen müdahale ediyor gebelik de olduğu için. Çok geçmiş olsun.
zeliiiiihaaa Yaseminsyn bende de olmuştu ama iltihap dışarıdan görünmüyordu oturup kalkarken baya zorlaniyordum lokum koydum bir kaç kere patlamadı bir iki gün yatarken soğan sarıp sabaha kadar beklettim sonra patladı çok şükür şimdi hiçbir şey yok
zeliiiiihaaa Ayza67 bir parça kesip sulu tarafı denk gelecek şekilde de koydum hafif suda haşlayıp yumuşayınca da koyabilirsiniz ikisini de denedim geçsin diye ama soğan gerçekten etki ediyor
zeliiiiihaaa Ayza67 bende patlayınca iltihapla beraber baya kan aktı iyileşene kadar sirkeli suyla yıkadım mikrop kapmasın diye Ve patladıktan sonra iyileşene kadar idrar yaparken oraya geldiğinde yanma oluyor bilginiz olsun İnşâAllah geçer
zeliiiiihaaa Ayza67 krem için doktora gitmedim eczaneden istedim o da çeşitleri var çıbanın doktor bakmadan ilaç yazmadan veremem dedi bende soğanı denedim geçti çok şükür tekrarda çıkmadı
zeliiiiihaaa Ayza67 acısını çektim biliyorum İnşâAllah geçer bir kaç gün deneyin hatta yapabiliyorsanız gündüzde koyun