minikturtam1 minikoglummm kiz öyle deme esimin babaneside bana dondurma yeme çocuk zature olur diyo. Haahaa 😁
minikoglummm minikturtam1 bana da soğuk su içme demişlerdi kesin aynı mantıkla dediler saçma geldiği için soruşturmadım bile nedenini tamam dedim suyumu içmeye devam ettim 😂😂😂
minikturtam1 minikoglummm hemde asırı sacma. Benim esim kücükken bronşit olmuş. Eşimin babanesi hala kayinvalidemi sucluyor. Neymiş soguk su icmiş kola ismis falan. Banada dondurma yeme çocugu hasta edersin diyo. Anlatamıyorum dondurmayla soguk suyla birsey olmayacağini. Pes ettim artik. Bir kulagimdan girip digerinden çikiyor 😁
Ecceee Avcib ssenelerdir sadece duşta tarıyorum, saçlarım dalgalı ve ince telli olduğu için duş haricinde tarayınca çok elektrikleniyor
Tugcealya minikoglummm yaaaa offf🤣🤣 annem de bana geçen çok soğuk su içme bebegin kafasina etkisi olur mideden dedi🤣🤦🏻♀️
dilara1908 Avcib Ben taradım bir kere saçlarım resmen koptu bir daha da taramam 😄 kıvırcık bu arada saçlarım ondan olabilir
Birseniz Avcib ben taramazsam rahatsız oluyorum daha düzgün uzuyo ve saç dipleri daha temizmiş gibi hissediyorum duşta tarayınca
minisinannesiiii Avcib ben taramıyorum saçlar heryerime yapışıyo afedersiniz araya bile giriyo 1 2 kez yaptım o hatayı duştan sonra tarıyorum
Degisken89 Saçı kremleyip tarıyorum,kendiminde kızımında.annemde tarar.kıpkıvırcık açılmayan saçlara sahibiz.mecbur tarıyoruz