gamzekck Tek tavsiyem orada yapma 🤷🏻♀️ sevkle o hastaneye gönderildim ve bir sürü kadını bir araya topluyorlar doğumu yaklaşanlara lavmani veriyorlar odaya koyuyorlar tek başına sancı cekiyosun 😓 Sonrasında doğumhanede yanyana bir sürü kadın çatal da bekliyor 🤷🏻♀️ Benim 2 cm açıklık için oraya da sevk ettiler ebeler ağzına geleni söylediler bu açıklıkla çocuk mu doğar vsvs yatacak yatak zor buldular ayrıca çok pisti ve hijyen yoktu soru soran hamilelere ters cevaplar veriyorlardı hepsine şahit oldum 🙋🏻♀️ bebeğimin kıyafetlerini istemişler ailemden sonrada sıra beklenilen pis koltuğun üzerine atmışlar öylece 🤨 Önüne gelen muayene ediyor 😁 Sonrasında ben dayanamayıp buradan çıkmak istiyorum dedim ve bana çıkarsan bir daha ne olursa olsun bebeğinin ölümünü de göze alacaksan kağıt imzalatiyorlar imzaladım ve çıktım berbat bir olaydı 😪 imzaladigim kagidin tarihi bile yanlıştı 🤷🏻♀️ Sonrasın da kendi doktoruma gittim zaten sürekli muayene edilmekten açıklığım artmıştı 👍🏻 4 saat içinde de doğum yaptım 😁