gamzekck Merhaba arkadaşlar Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesinde yeni doğum yapanlar bakabilir mi ve yapacak olanlar, ben doğumdan sonra odada eşimin kalmasını istiyorum ama biri bana erkeklerin girmesi yasak almıyorlar dedi doğru mu bu
gamzekck gamzekck ilk geceyi eşim ve bebeğimle geçirmek istiyorum ama orda doğum yapan biri eşimi içeri beş dkligina bile almadılar dedi
eyuphaneylul1422 gamzekck Şevket yılmaz da 8 sene once oglumu dogurdum suanda aynı sistemiş zaten tanıdıklarımdanda duyuyorum sancı odası var 10 kısı falan aynı yerde sancı cekıyosunuz ve resmen psikoloji bozuyo hemen yan tarafta catallar var kapısı yok ıcerı girince her catalın arasında duvarlar var bolme bolme o sekılde yapıyorsunuz dogumu yanı herkezın sesını dogumunu goruyorsunuz benım suyum gelerek gırmıstım taa bır dahhakı sabah yaptım dogumu korktuğum ıcın onermjyorum canım sehır hastanesinde yapıcam ben nasıpse.
Tospikannesiiiii gamzekck Allah kimseyi oraya düşürmesin bence ben normal de özel takipli yim korona oldum oraya acile gittim aman Allahım rezalet özelim gözünü seveyim imkan yoksa bile şehir hastanesi gidin Ora gitmeyin
zeynepikra_61 gamzekck Tek tavsiyem orada yapma 🤷🏻♀️ sevkle o hastaneye gönderildim ve bir sürü kadını bir araya topluyorlar doğumu yaklaşanlara lavmani veriyorlar odaya koyuyorlar tek başına sancı cekiyosun 😓 Sonrasında doğumhanede yanyana bir sürü kadın çatal da bekliyor 🤷🏻♀️ Benim 2 cm açıklık için oraya da sevk ettiler ebeler ağzına geleni söylediler bu açıklıkla çocuk mu doğar vsvs yatacak yatak zor buldular ayrıca çok pisti ve hijyen yoktu soru soran hamilelere ters cevaplar veriyorlardı hepsine şahit oldum 🙋🏻♀️ bebeğimin kıyafetlerini istemişler ailemden sonrada sıra beklenilen pis koltuğun üzerine atmışlar öylece 🤨 Önüne gelen muayene ediyor 😁 Sonrasında ben dayanamayıp buradan çıkmak istiyorum dedim ve bana çıkarsan bir daha ne olursa olsun bebeğinin ölümünü de göze alacaksan kağıt imzalatiyorlar imzaladım ve çıktım berbat bir olaydı 😪 imzaladigim kagidin tarihi bile yanlıştı 🤷🏻♀️ Sonrasın da kendi doktoruma gittim zaten sürekli muayene edilmekten açıklığım artmıştı 👍🏻 4 saat içinde de doğum yaptım 😁
Happyymoom Bursa şehir hastanesinde doğum yapmış biri olarak söylüyorum kesinlikle şehir hastanesinde doğum yapmanı tavsiye ediyorum doğumhanedeki odalar tek kişilik yanında 1 refakatçi doğum anına kadar kalabiliyor sancı açılmada bebim kayınvalifem 9 cm ye kadar yanımda kaldı sadece doğum gerçekleşirken çıkarıyolar bence şevkette yapma
gamzekck Happyymoom bana o kadar uzakki şehir hastanesi, bende orayı istiyorum ama acil birşey olursa işte direk Şevket yanimda inşallah şehir hastanesi kabul eder eğer gidebilirsem orada doktorum yok çünkü alırlar mı beni
gamzekck Happyymoom Şevket Yılmaz da eğer sezeryan falan olursam eşimin kalmasını istiyorum lakin erkek almiyorlarmis kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden eşime dogurmam diye aglayasim var 😂
zeynepikra_61 eyuphaneylul1422 4 sene önce de o şekildeydi 23 yaşımda bir sürü şeye sahit oldum büyük bir travma yaşadım 🤷🏻♀️😳
gamzekck Tospikannesiiiii teşekkür ederim bende istemiyorum ama hemen yanım acil bir şey olsa direk oraya gidicem mecbur uzak olmasa keşke
eyuphaneylul1422 gamzekck banada uzak canım gıdıyorum napayım mecbur bazen sevkete gottıgım de oluyor tabı ama dogumu orda yapıcm nasıpse tabı🙆♀️ sızın ıcınde hayırlısı olsun
gamzekck eyuphaneylul1422 doktorunuz kim teşekkür ederim rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bircininannesi gamzekck sehir hastanesinde dogum yapan biri olrak soyluyorum kesinlikle sehid hastanesi ve hic giris yapmadiysaniz bile sanci yada ne bilim birsey icin acilden girin daaha once geldinmi diye soruyolar zaten randuvu sikintisini soyluyorsun eger 38 haftaliksan polknlikden sira alip muyane oluyosun sezeryan isen gun veriyolar normalse herhangi birsey de zaten gel acilden diyolar
gamzekck Bircininannesi teşekkür ederim hiçbir şey bilmiyorum erkekleri almiyorlarmis refakatçi olarak odalara öyle dedi eşim ne kadar doğru bilmiyorum