Beyzavefa aysebaday61 amh. Değerim kasımda 1.29 çıkmıştı Şubat ayında 0.45 çıktı doktor bunu görür görmez odasından çıkarttı Senin çocuğun olmaz direkt tüp bebeğe çık dedi. Bir çok doktora sordum bu düşüşe anlam veremediler ama yükselmeyeceğinide söylediler . Özel bir tüp bebek kliniğine gittim yumurtalarıma baktılar hatırladığım kadarıyla 6 tane falan sağlıklı yumurtam vardı. Oradaki doktor amh belki yanlıştır tekrar edelim testi dedi. Eğer yanlışsa biraz daha bekleriz çünkü doğal yolla olacak kadar yumurtan gözüküyor demişti. Testi yeniledik ama sonuç aynı çıktı. Aradılar ve hemen tüp bebeğe başlamamız lazım amh değerin aynı doğal yolla hamile kalman çok zor yaşına göre amh çok düşük dediler.(yaşım27) ben baya ağladım çok üzüldüm. Eşim gelince durumu anlattım ama kendimi tüp bebek içinde hazır hissetmiyordum. Kliniği arayıp bu psikolojideyken başlayamayacagımı ara vermek istediğimi söyledim. Neredeyse bir buçuk ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. İnanın hamile olduğuma bile inanmadım kan vermeye giderken eşime dedim ki boşver sen şurdan bana idrar testi al sonuç zaten negatif diye hastanenin yolundan döndüm 😊
Mybaby_93 Benim amh 2.20 iken hamilelik istediğim için doktorum inofolic combi verdi onu kullandım birdhaa ki tahlil de 2.80 çıktı ve gebe kaldım 🤔🤔
Sinemberkehan aysebaday61 Aslında yükselmiyor diye duymuşum. Ama sonra öyrendim ki Amh düşük olsa bile kaliteli yumurta olursa hamilelik olma ihtimali yüksek. Yani her birimiz 1 yumurtadan doğmuşuz. Önemli olan sağlıklı yumurta
Beriiivan 0.7 amh ile hamileyim şu an, 26 yaş. Dua edin ve iyi bi doktor bulun yeter her şey mümkün, en önemli şey moralini yüksek tutmak🙏🏻 Maşallah demeyi de unutmayın bana🥹
Sinemberkehan Bfduam Amh 0,11 Fsh yüksekti 1 ay önce, şimdi düzene girmiş. En önemli Amh , oda düşük . Yumurtalarım kalitesiz
Bfduam Sinemberkehan fsh kaçtan kaça düştü? Benimde yüksek. Amh benim dahada düşük. Tüp vs denendi mi?
Sinemberkehan Bfduam Yo canım. 3 gün önce yeni doktor buldum onun yanına gittim. Fsh 12- den 6,5 düşmüştü. Bir iki ay doğal tedavi uyqulayacam
Sinemberkehan Bfduam Canım senin yaşın kaç? Bence sen elini çabuk tut ve olan yumurtalarının sağlıklı olması için takviyelere başla. 1 tane sağlıklı yumurta oldumu yeter. Amh düşüklüyü sağlıksız yumurta demek değil. Önemli olan sağlıklı 1 tane yumurta