Yildiz_1309 Donesss ilk adetliyken gittim sonra beş gün sonra kontrole gittim onda da ilaçlar yazdı 5 gün sonra gittim tekrar büyümüş dedi cumartesi çatlatma iğnesi ilaç yok başka dedi pazartesi yumurta toplama dedi
Yildiz_1309 Donesss ne güzel bende acıbadem de yaptırıyorum aynı yerde karşılaşmamışız hiç Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah 🤲
Yildiz_1309 Donesss volkan Noyan a gidiyorum ben dün orda idi dün yumurta toplama işlemi yapıldı artık bekleyeceğiz
Yildiz_1309 Donesss yatış toplamadan sonra 1 1 buçuk saat felan sonra zaten iyi hissedersen kendini çıkabilirsin diyorlar tabi biraz ağrın oluyor ilk gün ama 2. gün o kadar kalmıyor
Yildiz_1309 Donesss benim ağrım ilk çıkınca çok fena idi ağrı kesici felan yapıyorlar tabi sonra hafifliyor bunyeden de farklılık gösteriyor tabi kimi hiç bilmiyormuş
Donesss Yildiz_1309 ben kesin mahvolcam kacgndr ignelerden ilaclrdn vucdm yorulms bugun akşama kdr istifra ettm hastaneyi aradm
Yildiz_1309 Donesss bende aynı şekil oldum ters tepki yaptı ben ilaçlara başladım söylemesi ayıp ishal başladı sonra iğneler bitti ondan sonra durdu ama seninki gibi oldum bende ilk günler sürekli istifra ettim
Donesss Yildiz_1309 insllj hayrli sonuclr alirzda deydi ve derz çok canm aciyo hergn iğneler haplar benm bunyemde çok agir kaldrimio galiba 😆
Yildiz_1309 Donesss inşallah canım güzel emekler Rabbim hepimizin emeğini boşa cevirmesin hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🤲