Esku Yildiz_1309 ben 12. Gün baktırmıştım 2209 çıktı ertesi gün yumurta toplama oldu 9 yumurta toplandı merakla sonuçları bekliyorum şuan
Bfduam Ceyda76 aynen öyle, ve yatılı misafirim vardı başım çatlıyor, Yanaklarım kıpkırmızı ates gibi yanıyorum vs. çatlatma iğnesinde de takip sürecinde de değerlendirirken bile stresliydik ya duyulursa diye birde bu şartlardı.
Yildiz_1309 Bfduam inşallah sizin sonuç ne oldu peki Rabbim herkese hayırlı haberler nasip etsin bu yolda 🤲
Bfduam Okyanus1 bir defasnda tarçın çörek otu bal yemiştm adetten kısa süre sonra yumurtlama olmuştu, liste dönmüştür muhtemelen. Ne ince konular bunlar ya, hep bi denge
Yildiz_1309 Bfduam Rabbim inşallah en kısa zamanda size de nasip eder Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah
Donesss Yildiz_1309 bnmklrde aynı doz bnde cuma gidicem istenln boyuta gldyse yumurta toplama günü verilcek
Yildiz_1309 Donesss ayy hadi inşallah hayırlısı ile sağ salim toplanır yumurtalar bende bugün yumurta toplama oldum çok şükür sağ salim atlattık inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🤲
Yildiz_1309 Donesss ilk adetliyken gittim sonra beş gün sonra kontrole gittim onda da ilaçlar yazdı 5 gün sonra gittim tekrar büyümüş dedi cumartesi çatlatma iğnesi ilaç yok başka dedi pazartesi yumurta toplama dedi