Ireemkcn ikili tarama güzel se neden üçlü yapıldı ki. Canım bak 2 gündür özel hastanelerdeyım üçlü testim yüksek risk grubundaymış ısrarla Dr lar amniyo sentez dediler sebebi de sadece testtin riskli diye. Detaylı ulturosona bebegim cok iyi gözüküyor burnu ve ensesi down olursa belli eder miş. Benim görüşüm para için amniyo sentez istiyorlar. Sen hasta veya korkan bir anne degilsin gözlerinde nakit missin gibi davrandılar. Üniversite hastanesini gittim dr o kadar rahatlattı ki hadi kızım verdik bu amniyo sıvısını 21 haftalık sın 22 de sonuç gelicek alıcak mıyız bebegi dedi baştan beri istemiyorum zaten hocam bana cenesi geride ufak gelişmiyor dediler dedim. Hangi doktor der bunu elimizde ölçüler var cocuk normal dedi. Kii bence üçlü test güvenirliği yok bilsem şu günleri asla yaptırmazdım. Sen bir fetal Kardiyolojiye git sıkıntı varsa kalbinden belli olur muş. Ulturasona Dr kalbıne bakıyor ve bu işlem temizse Dr dedi ki bebeginizde olan olasılıkların büyük bir kısmını elediniz dedi bize. Uzun oldu kusuruma bakma. 😘