Hamile_anne27 Esraaaa_ benim iki gebeliğimde karnım çok yoktu ve sivriydi. Bunda daha yuvarlak ve yanlarım da var ama bu da erkek. Hareketlerini de 4 aydan sonra hissettim Kesin kız dediler ama erkek:)
sedacelikss Nzfdzg37 bana 3 doktor kız dedi fetal dna ile erkek olduğunu öğrendik,20.haftada ultrasonda erkek olduğu kesinleşti. Bu şekilde 3 tanıdığım daha var. Erken haftalarda kız kesinleşmiyor 14-15ten sonra daha net oluyor demişti doktorum
sedacelikss Nzfdzg37 ocak 8de doğum yaptım☺️ Geçen sene bu zamanlar yaşamıştım bunu. Yaz sıcağında üşüyordum,geceleri kusuyordum ve cildim güzelleşmişti bunları duyan erkek diyordu ben inatla kız hissediyordum ☺️
Hamile_anne27 Esraaaa_ o kişiden kişiye değişir ya. Bi arkadaşım 3 kız doğurdu. Hiç birinde öyle karnı yanları falan yoktu erkek karnı gibi dururdu.
sedacelikss Nzfdzg37 sadece son ay kusmadım 2.aydan 9.aya kadar her gün kustum. Kız hissediyordum ben hep
2023bebegim Nzfdzg37 benim kızımda 6 aya kadar erkek dediler 6 aydan sonra kız olduğu anlaşıldı şok oldum bazı kıyafetlerini almıştım hepsini dağıttım ve sattım yeniden kız kıyafetleri aldım😂
Minnosbaby Nzfdzg37 evet canım 12 haftada kıza benziyor dedi doktor 14 hadtsda erkek dedi 16 haftada kesin olarak erkek olduğunu anladık 😊