chicharitoo Merhabalar arkadaşlar. 60×120 beşikler kaç yaşına kadar kullanılabilir? Ahşap olanlardan almak istiyorum. Bebeğim 6 ay olmadan taşınma planım var. Ama hemen sonrasında da çöp olsun istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı?🙃
yigitinannesiiiii chicharitoo ben de ahşap tercih ettim 60120 ve 70130 arasında fiyat farkı çok yoktu 70*130 tercih ettim içide geniş döne döne yatsın😂😂😊😊
-MinikveAnnesi- chicharitoo ben park yatak aldım 70×110 boyutu ama ahşap besiklerinde park yatak gibi kademeli olanları var onlardan alırsan birkac yasına kadar kullanilabilir bence
Aag06 chicharitoo 80×160 yaptirdim bebem 1 yasinda bu zamana kadar iyiydi ama suan o kadar deli yatiyorki saga sola kafa vuruyor dar geliyor yerin varsa buyuk 1×180 falan montessori tarzi yaptir ergenligine kadar kullanir
Emedko chicharitoo ben oğluma ahşap beşik almıştım dediğin ölçüler de ama 1 yaşından sonra zor yattı sığamadı rahat edemedi .
chicharitoo Emedko Aag06 ya şöyle aslında şuan mevcut dolu olan odaya bir tane beşik sığdırmaya çalışıyorum. Ardından daha büyüğünü alıcam büyük ihtimalle ama hemen de 1 yaştan sonra almak çabuk olacak gibi geliyor kafam karıştı😅
Aag06 chicharitoo aynen bence bi yer ac kendin evde direk dedigim gibi alçak montessori bi yatak yaptir valla besik bende aldim toplasan 3 kez kullandim reflu yataginda yatti 9aya kadar koltukta yerde falan besik sevmedi bende besige koyup alirken rahat edemedim zaten hep uyaniyordu koyarken keske en basinda alsaydim kocaman yatagi tepe tepe kullanirdik bunuda gerci ortaokula kadar kullandiririm ben 😂😂😂 bizimkisi boyle hemen hemen https://m.n11.com/montessori-yatak-ahsap-karyola-cocuk-yatak-tum-olculerde-P407682082?EN=120&BOY=160 Ama aklim olsa sunu yaptirirdim kocaman 😂 https://www.hepsiburada.com/baby-kinder-happy-dogal-montessori-bebek-ve-cocuk-karyolasi-120-x-200-cm-p-HBCV00001DWUJ5?magaza=BabyKinder&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6825-Mobilya.shop.camp6542171903adgr78927461219&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMI97bKv96o-QIVFMPVCh2kWQKAEAQYCSABEgKgHfD_BwE&gclsrc=aw.ds
chicharitoo Aag06 hareketlenmiş çocuk için riskli olmaz mı bunlar? Hani kalksa gitse benim haberim olmaz diye korkuyorum😅😅
Deletedmom52620 chicharitoo 60-120 kullandım ama uzun vadeli istiyorsanız daha farklı boyutlarda olabilir benim kızım 4. Ayında dönmeye başladı 5 6 da ayaklanmaya bende altla üst birleşim yerinden ayırıp 9 aya kadar idare ettim ama beşikten yatağa çıkıyordu 😂
chicharitoo Deletedmom52620 ben kendi odama 6 aya kadar kullanmalık sallanan beşik tarzı bir şey almayı düşünüyorum. Ama 6 aydan sonra yatsın diye böyle bir beşik mi alsam diyorum. Ondan emin olamadım. Ancak da bu boyutlar sığıyor. 🥹
Armin-Guney 60 ×120 beşik kullaniyor 18 aylik oğlum . Doğmadan önce almıştık. 6. Aydan sonra bu besige geçti. Bir tanede kucuk bez beşik almistim . Ilk 6 ay onda yatti . Bence bu ahşap beşikte 3-4 yasa kadar yatılır.
chicharitoo Armin-Guney ben de bu şekilde düşünüyordum. 3-4 yaş çok iyiymiş. Bez beşik dediğiniz nasıl oluyor🤔
Deletedmom52620 chicharitoo yani bilmiyorum ama ben uzun vadeli kullanamadım belki benim sıpa çok hareketli düşer eder bilmem ne takıntısı oluyor daha önce 3 aylıkken yatakla beşik arasında tuttum çocuğu aşırı dönme problemi yaşıyorduk
chicharitoo Yumos01 ailem alma diyip duruyor. Oda yapınca kullanmak istemeyeceksin gereksiz diyorlar. Ben de başta park yatak dedim ama bu ara vazgeçtim tekrardan😏
chicharitoo Deletedmom52620 Yaa 3 ay da üstelik. Reflü yatağı falan koyuyorlar acaba o dönmesine engel olur mu ki🤔
Armin-Guney chicharitoo https://ty.gl/tikc0glgk5 bez beşik dediğim şundan . Hatta ben 2.ye hamileyim. Eskimedigi için bu bebegimde de ilk aylarda bunu kullanicam. Odadan odaya rahatça taşınıyor, ağır falan değil. 6. Ayda oğlum dönmeye başlayınca ahşap beşige geçtik. Suan da gayet rahat döne döne yatıyor. En alt kademeye aldim yüksekliğini de . Umarim yardımcı olmuşumdur:)
Deletedmom52620 chicharitoo çocuktan çocuğa da değişebilir benim ablamın kızı mesela sadece kafasını kaldırıyordu ama dönmüyordu şuan emekliyor mesela 6 aylık olduğunda başladı yani denemeden de bilinmez ben yaşadıklarımı anlattım ama odan küçükse tercih edebileceğin modeller kısıtlı bende sepet beşik alacağım mesela anca o sığıyor