Idrar yolu enfeksiyonu için aksef isimli antibiyotik verdi doktor ama içim rahat değil kullanan oldumu aranızda
Gebelikte antibiyotik kullanımı hk
Gulsunoyku banada aksef verdi doktor ama kullanmadim zarari olur diye
Gulsunoyku enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı canım hamilelikte o yüzden doktoruna sorarak kullanmanda fayda var
Ben kullandim hemde bir kutu hatta gerek görülürse bir kutu daha kullanicam asiri idrar yolu enfeksiyonum var ve agrili. Ayrıca sag bobrekte buyume var sag bobregim cok agriyor. Günlerdir hastanelerdeyim. Antibiyotik almaktan korkmamak lazim sonrasi daha agrili ve acili oluyor
Elif4334 daha önce augmantin kullanmıştım geçmişti bu ilacı ilk defa duydum ondan sormak istedim canım kullanmaya başladım şimdi biraz rahatlattı
Aylin123456 kac haftalik hamilesin canım benimde cok sık tekrarliyor
Gulsunoyku allah şifalar verin kuzucum
Gulsunoyku ben tek kullanimlik antibiyotum hamileligim boyunca 5 defa falan kullandim su an kizim yedi aylik bi sikinti yok
Gulsunoyku bende kuvvetli antibiyotik kullandım idrar yolu enfeksiyonu için bende çok korkmuştum ama enfeksiyon daha tehlikeli böbreklere geçebilir erken Doğum sebebi keseyi yırtabilir Allah korusun doktorun verdiyse kullan ben yeni bıraktım antibiyotiği ve enfeksiyon geçmiş çok şükür
Gulsunoyku ben kullanadın canım Aksef 500 hatta 14 tane iğnesini de kullandım Doktorum profesör ona güvendim çok şükür 35. Haftamıza kadar geldik bi sıkıntı olmadı hamilelikte kullanılabilen bi ilaçmış
5 gün sonra
Gulsunoyku 28 haftalik hamileyim