tecrubesizanneadayi12 cileklicookie canım merhaba doktor buldun mu gittin mi muayeneye muayenen ne zaman ?
Meshra_15 Rabiakltk5 evet canm memnunum çok titiz bir kadın güzelde ilgileniyor telefonla da her zaman ulasabiliyorum doğumda haftaya ins dua edin oda sorunsuz kolaylıkla sağlıkla geçer
Srfe Meshra_15 kendi cep telefonuna mı ulaşıp sağlıyorsun canm yoksa hastaneyi arayıp aktarma ile mi ?
Esilamasal Rabiakltk5 devlette bende çok doktor değiştim evet bazen şans işi oluyor galiba ama itibar bey gerçekten çok iyi biri
Esilamasal Kullanici1 para gözlüğü ayrı yanlış ilaç verdi bana allhahtan kullanmadım aradım ilaç için birde pişkin pişkin cevap veriyor terbiyesiz kadin
Rabiakltk5 MomSes aa ne güzel tam olarak nerde oturuyorsunuz bide sürekli gittiğiniz bi doktora varmi merak ettim de 🥰
Rabiakltk5 MomSes ozdeniz marketin arka sokağındayim bende 😂 evet o doktoruda çok duydum muayene ücreti nedir
AmineAli MomSes amin inşallah sizde 😊ben başka bir doktora gidiyordum geçen hafta değiştirmeye karar verip Ünal beye geçtim siz öndeyseniz tecrübeniz varsa sormak istemiştim .