Esilamasal Rabiakltk5 alikahya kadın doğum hastanesinde itibar eminliye gidiyorum çok memnunum kendisinden özele demete gittim gitmez olaydım hiç memnun kalmadım
Rabiakltk5 Esilamasal özel diye her doktor iyi olmuyor maalesef bende devlette hiç iyi bi doktora denk gelmedim
Esilamasal Rabiakltk5 devlette bende çok doktor değiştim evet bazen şans işi oluyor galiba ama itibar bey gerçekten çok iyi biri
Sevgiveysi Rabiakltk5 bugünleri de görürsün ve çokta ararsın eski günlerini tadını cikartmaya bak cnm
Rabiakltk5 Kullanici1 tutunciftlikte oturuyorum canım evet aynıyız sevindim vallaha yazan herkesin dogumu yaklaşmış biz daha yolun başındayız 😂
Rabiakltk5 Sevgiveysi sağlıkla kucağıma alim de inşallah çünkü daha önce 4 aylık bi düşük yaptım çok kötü günler geçirdim bu hamilelegimde tek duam hersey sağlıkla ilerlesin 🥰 tadını cikarma konusunda herkes aynı şeyi soyluyo özelikle çocuğu olanlar 😂
Esilamasal Kullanici1 para gözlüğü ayrı yanlış ilaç verdi bana allhahtan kullanmadım aradım ilaç için birde pişkin pişkin cevap veriyor terbiyesiz kadin