Mebus Erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu ? Son Adet tarihinin üzerinden kaç gün geçmesi lazım doğru sonuç için
Ezo25 Mebus bende 2 gün kala yaptık negatif çıktı ama regl 2 gün geçti daha yapmadım var mı yok mu bilmiyorum :(
Akbasinci Son adet gordugunuz tarihten sonra zaten obur adet tarihinizi de gecmeniz gerek 10 gun falan kadar ben adet tarihimi tam takip etmedigim icin supriz gebelik oldu erken test yaptim cift cizgi cikti
Mebus Bebitommm adetim bazen 28 günde bir bazen 30 günde bir oluyor 28 günde olucak olursam 3 gün var adete. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam test
Asyabuse Ben en son erken gebelik testi aldığımda 90tlye yakın bi ücret ödedim sonra da tövbe ettim gidip kan vermek daha mantıklı geliyor 😂
Mebus Asliormanci Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah artimed marka erken gebelik testi aldım ama adetimi bekleyemicem sanırım yarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah çıkar. 3-5 gün var adetime 30 günde bi oluyorum ama geçen ay 27 günde olmuştum
Asliormanci Hayatım azcık sabretsen keşke şuan öğrensen bile daha 1 aylık olmadan öğrenmiş olacaksın ve bu süreçte çok strese gireceksin kese oluşmadı bebek oluşmadı kalp atımı duyulmadı vs çok zor günler
Mebus Asliormanci hiç bi belirtim yok bide sadece kasığıma ağrı giriyor özellikle sabahları bıçak saplanıyor gibi. hiç böyle bi kasık ağrısı yaşamadım. Sağ kasığım ağrıyor birde apandistten korktum ama acaba hamile miyim diyorum. Son ilişki 17 sinde olmuştu bida eşim göreve gitti
Mebus Krnn1 belirtilerin nelerdi acaba kasıklarım ağrıyo ara ara bıçak saplanıyo gibi oluyor başkada bi belirtim yok yarın test yapıcam
Krnn1 Mebus valla hiç belirtim yoktu. Beklemiyrdum. Bir defa denedik tutmuş. Bende bir defa denedik diye ihtimal vermedim