minik_koala_ve_annesi Mysaa uff canim cekti yeniden yapacak halimde yok kiz 😆kocis gelince pastaneye gondermek farz oldu
Mysaa minik_koala_ve_annesi benimde cekiyor ama eriniyorum böyle hurma felan geçiştiriyorum yapcak halim yok valla 😀😀😀
tecrubesizanneadayi12 Mysaa bende çok halsizdim tansiyonum düşüyor bir yandan midem bulanıyor sandalyede otura otura yaptım vallahi canım ama ben kazandım o ıslak kek yapıldı😄
Kleopatra- tecrubesizanneadayi12 Kız üşendim vallaha ya. Ama nasıl canım istedi kalkmak istiyorum kalkamıyorum 😂😂
tecrubesizanneadayi12 Kleopatra- kız ben kalktımda yaptımda ıslattımda köşeden dayanamayıp bir dilim yedim bile😄🙈
tecrubesizanneadayi12 dilann22 yaptım canım sağolasın daha çok sıcak üstünde biraz sosu kaldı ama daha fazla dayanamadım kaç gündür aşeriyordum köşeden bir dilim çıkardım sıcak sıcak yedim hemencecikk
dilann22 tecrubesizanneadayi12 Olmuş mu güzel çekmişmi iyice. Kürdanla da del kekin her yerini iyice çeksin canım
Asyabuse Gzmklncc canım normalde öyle yapıyodum bende ama içinde çiğ yumurta olmuş oluyor bu gebelikte sıkıntı değil mi 😞 o yüzden kek yapıp çikolata sosu dökmekle idare ediyorum bu aralar 🥹
Mysaa tecrubesizanneadayi12 hahah valla biri bana da yapsa da getirse 😀😀 ya bizim evde tatlı çok gitmiyor eşim pek yemez yediği seyler nadir seylerdir o dikkat eder formuna 😀 bu sefer bende tek kalıyorum yaptığım şeyle basbasa sevmiyorum 😀
tecrubesizanneadayi12 Mysaa ay yakın olsakta yapıp yapıp getirsem vallahi eşim de yemeyi seviyor bende yapmayı çok çok seviyorum keşke yiyen birileri olsada ben sürekli yapıp dağıtsam ama verecek bir komşum bile yok :(
Pinar95 tecrubesizanneadayi12 ben genelde nefis yemek tariflerini kullanıyorum. Bol soslu olsun derseniz eğer atıyorum bir bardak sos ayriin diyorsa siz daha fazla ayirirsiniz. Tarife tamamıyla bağlı kalmak zorunda değilsiniz:)
-MinikveAnnesi- tecrubesizanneadayi12 50 kez deneyip tutturamadigim tek tatlı olabilir bayılıyorum resmen ama o her tarafını bir türlü ıslak yapamıyorum ortalar kuru kalıyor 🤦♀️
tecrubesizanneadayi12 -MinikveAnnesi- ay gerçekten öyle ama bu sefer tuttu sanırım bakalım akşam göreceğiz 🤩
Mysaa tecrubesizanneadayi12 bende çok severim normal de yapmayı ama evde yemeyen birleri olunca malesef olmuyor 😀 1 litre sütten yaptığım şutlacı bile 3 günde tüketiyoruz ondan bişey olunca genel de eşime evde uğraşamam git dısarda ye diyorum 😀😀😀 ama yapmayı yedirmeyi yemeyi çok severim normal de keşke yiyicilern hepsi birarada olsak 😀😀