Meshra_15 Edalim2511 ilk dogumunuz normalse bence bekleyin 40 î dönüyor ya ben 38 deyim 36 dan beri dönüyor çocuk
Edalim2511 Meshra_15 kilo olarak 3 kg şu an. Bana biraz daha fazla kalsa içimde daha iyi gibi geliyor 🤷♀️ 18 inde alabiliriz dedi doktorum 10 günde kaç kilo alır bilmiyorum
Meshra_15 Edalim2511 yani bazen gerçekten doktorların sezeryan hususunda kolaya kactiklarinj dusunuyorum
Edalim2511 Meshra_15 açıkçası ben hiç sezeryan taraftarı değildim. Ama bebek ısrarla dönmeyince riske de girmek istemiyorum. Kendisi gelmeye kalkarsa makat gelişin riskleri varmış 😌 şu an 37. Haftadayım bu haftada dönmezse çok zor dedi doktor
Edalim2511 Meshra_15 ilk doğumum 4 kiloydu şimdi bu 3 kg biraz küçük geliyor bana ☺️ Sizin bebeğiniz kaç kilo ?
Sevdashn Ssimmay 8 Ağustos sezeryan için gün aldık Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hepimize çabucak toparlanmayı nasip etsin
Meshra_15 Edalim2511 bebeğin kilosu gayet iyi bence bizim en son 2 kusurdu doğum zamanına kadar 3 kusur olur bence en az 3.500 iyi oluyor ama