Sinemberkehan Hgmom1 Evet canım gittim. Çokkkk ilgili doktor. Kendinde göreceksin. Bilgi verirsin sana ne tür tedavi yazacak
Hgmom1 Sinemberkehan çok heyecanlıyım 🙈 inşallah bebişlerimize kavuşuruz 🙏🏼 gebelik olursa mutlaka bana da yaz 😍
Hgmom1 Sinemberkehan bende prolaktin hormonu biraz yüksek bu ay reglim 2 gün önce gelip 2 günde bitti 🥴
Asya92 Hgmom1 beyin emarı çekildiniz mi prolaktin neyden kaynaklı yükseliyor önemli olan o benim de hipofiz tümörü var ondan yüksek ilac hep kullanmak zorundayım bırakınca geriye yükseliyor senede 1 emara giriyorum yok olana kadar kullanacağım
Asya92 Hgmom1 hipofiz değildir o zaman ben 100ün üzerinde çıkıyordu, korkmayın dostinex verdi ise doktor çok iyi geliyor
Hgmom1 Sinemberkehan evet canım cuma günü gittim çok memnun kaldım dediğin gibi çok ilgili. Ekim ayında gel dedi bakalım sen nasılsın nasıl gidiyor 🌸
Sinemberkehan Hgmom1 Tedavi uyquladımı sana? Ben şuan Ahmet beyin verdiyi doğal tedaviyi uyquluyorum. Adetin 2- ci günü gel dedi.
Hgmom1 Sinemberkehan evet canım takviye 2 tane ilaç ve kürler verdi macundan da aldık Ekim ayında gel dedi. Eylülde ben hormon testlerini sağlık ocağında verecem
Sinemberkehan Hgmom1 Aynen bendede öyle. Kür, 2 ilaç(takviye) birde liste verdi ne yiyecem neler yasak diye