Sinemberkehan Dr Ahmet Yıldızbakanın kontrolunde olanlar varsa soracağım 1-2 soru var. Yardımcı olursanız sevinirim
Sinemberkehan Bebegimizolsun Canım muayine için ödediyimiz paradan başka tedavi süreçinde çokmu para lazım?
Bebegimizolsun Sinemberkehan valla kuzum ben bilmiyorum ama ablam başlayacak tedaviye, sağlık sigortası yaptırdı 15 TL muayene ücreti verecek ama tedavi için ne oluyor bilmiyorum
Ozlem1994 Tedavi için kuzenim gitmisti doğal tedavi adı altında ortlama 500-1000 TL arası ilaç tutmuştu ama başka ne öneriyor ne yapıyor bilmiyorum
Bebegimizolsun Sinemberkehan evet sadece 15 TL veriyor hayat sigortası yaptırdığı için muayene ücreti olarak
Sinemberkehan Bfduam Ben dün gittim 720 tl ödedim. Siqortam yok diye. Ama doktor o kadar ilgileniyor ki hastalarıyla her kese tavsiye ediyorum. Hakkaten ilk yaptığı şey doğal tedaviye başlamak
Bfduam Sinemberkehan sigortan olsada ozel muayenehanede geçmez ki? Senin sıkıntı neydi canım? Inş vesile olur bebeğe🤲
Sinemberkehan Bfduam Özel siqortam var. Başka hastanelerde geçiyor. Burda geçmedi diye ödeme yaptık. Sıkıntım AMH çok düşük. Yumurtalarım çok kalitesiz. Doğal tedavi uyqulanacak 1 ay.
Hgmom1 Kızlar bende haftaya gidecem çok heyecanlıyım bu doktor için içim kıpır kıpır oluyor Rabbim nasip eder inşallah
Sinemberkehan Hgmom1 Ahmet Yıldızbakanamı canım? Eğer öyleyse önceden randevu al . Boş saati bile yok tıklım tıklım
Sinemberkehan Hgmom1 Evet canım gittim. Çokkkk ilgili doktor. Kendinde göreceksin. Bilgi verirsin sana ne tür tedavi yazacak