Merhabalar geçen cuma serklaj oldum. Benim gibi serklaj olan var ise konuşmak, destek almak/vermek isterim.
Serklaj
Stoppedstar merhabalar canım bende serklajlıyım 12 . Haftada olduk ameliyatı şimdi 26 haftaligiz çok şükür
Stoppedstar dr bana da ilerleyen haftalarda serklaj olacağımı söyledi. Çünkü2 kez leep operasyonu geçirdim. Serklajı olduktan sonra yatış mı verdi yoksa rutine devam edebilir misin dedi. Bir yandan aktif çalışıyorum açıkçası şimdiden endişeleniyorum.
Edakrc neler yaptın serklajdan sonra? Benim doktor ayağa kalkma dedi. Sürekli yatıyorum. Biraz etkilendi psikolojim açıkçası. Ama sen 26ya kadar çok güzel gelmişsin. Bundan sonrası da gelir inşallah.
Daha önce biliniyor muydu 12 erken bi hafta. Benim aniden çıktı
Edakrc çok sevindim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Serklaj sonrası rutininde bir değişim yaşadın mı? Çok özel değilse neden tercih etti dr?
Nevaninannesi canım bana mümkün olduğunca yat dedi. Bence hamilelik haftası da önemli yani aşağı inen baskı. Kaçıncı haftadasın.
Stoppedstar ben daha başındayım bugün 7. Haftaya başladım. 3 ayı geçirip tüm testler bittikten sonra yapacağız dedi. Rutine devam edebilirsin diyor ama açıkçası endişeleniyorum istemsiz
Stoppedstar amin inşallah son aylara gelmek için yalvarıyorum Rabbime . Benim ilk gebeliğimde erken doğdu vefat etti bu ikinci gebeliğim planlı serklaj yapıldı önlem amaçlı. Hiç korkma bana doktorum çok yatma yatmaya kendini alıştırma dedi ama ağır kaldırma kendini çok yorma çok da yürüme enfeksiyon kapmamaya çalış bol bol su iç probiyotik yoğurt ye devamlı
Nevaninannesi ilk gebeligimde erken doğdu enfeksiyon vardı açılma olmuştu. Vefat etti. Şimdi ikinciye hamileyim planlı önlem amaçlı serklaj yapıldı . Günlük yaşamıma devam ediyorum ama temizlik yapmıyorum sadece yemek yapıyorum . Çok yürüme ağır kesinlikle kaldırma
Nevaninannesi amin inşallah rabbim herkesin kucağını doldursun sağ salim kavusalim yavrularimiza
Edakrc Allah rahmet eylesin. Bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 bir kolejde öğretmenim ben ilkokul öğretmeni işimiz hep aktif artık nasıl olur nasıl olacak bilemiyorum. Zor ama tatlı günler bizi bekler
Tavsiyelern için teşekkür ederm bu arada
Nevaninannesi rica ederim ne demek Allah razı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kendinizi çok yormayın Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz
Stoppedstar 8+3 um 12 de olucam bende nasıl ilerlicez neler bekliyor beni hiç bilmiyorum bakalım 🤷🏻♀️
gbdl2023 umarım gönlünüzce olur. Planlı ve erken serklaj başarılı bir işlem diye biliyorum. Benim ki acil oldu diye panikliyorum sanırım
18.haftamda rahim ağzı yetmezliği denildi,,21.haftamda rahim ağzına dikiş atıldı,,
Simdi bende bebiste iyiyiz,,26.haftamdayim,,,serklajdan sonra 2 hafta dinlenip normal hayatima döndüm,doktor yatmana gerek yok dedi ama kendimi tehlikeye atmamak için yormuyorum,,bu surecte annem ve eşim destekcim oldu.
Kalan zaman su gibi geçsin bebegimi kucağıma alayım inşaallah 🥰 hepimiz o günleri görelim ve bu sancılı anları unutalım hayırlısıyla
Serklaj sebebi nedir açıklar mısınız bende 13 haftadayim doktorum hiç bahsetmedi?🤔
Stoppedstar İnsAllah öyle olur bir kaybım var o yüzden planlı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Allahim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Stoppedstar serklaj olurken anestezi alıyormusunuz yoksa ayık mı yapıyorlar :(
Allah razı olsun ☺️ Rabbim inşallah kucağımıza aldığımız gunleri de göstersin 🥰 anestezi ile serklaj yapıldı,,