Esraaaa_ Deletedmom_85 normalde yerdim canım gebelik şekeri var kendim için olsa amann der yine yerim de söz konusu miniğim olunca umursmaz davranamıyorum doktor çok korkuttu çünkü azalt demiyorum tamamen kesiceksin dedi doğuma kadar o yüzden mecbur 🤷
Deletedmom_85 Asilbeyveannesi birazcık öyle oldu kız olsun akşama güzel bi ziyafet var. Bide öyle düşün 🤤
Esraaaa_ Deletedmom_85 helal olsun canım bizim yerimize de ye bi kaç hafta sonra yeriz bizde inşallah 😊
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 kahvaltıya demek istedin heralde kuzum akşama herif bulgur pilavı yesin😂😂
Deletedmom_85 Asilbeyveannesi kız sen ciddi ciddi gündüz mü yapacan hahaha. Fazla yap akşama da kalsın adama ne bulgur pilavı yediriyon🤣
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 ay ben ne yedim anam böyle bak abartısız söylüyorum akşam tekrar yapılacak
kahvesever__ Deletedmom_85 makarnayla aram hiç yok pek sevmem o yüzden arada pişirim ayda yılda bir kere eşimde aksine çok sever 🤣😂🤣 akşamın menüsü mercimek köftesi hamur kızartması içine kıyma koyacam ve kavun yeter 😂