Armess_loya Deletedmom_85 post çok güzel silme bugün herkes makarna yapıcak ellerine sağlık bayılırım makarnayaa❤️❤️❤️❤️
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 makarna kırmızı cizgimdir şu saatte banaa makarna yaptırıyordu ya bacım çok konuşulacak durum yok sanırım 😂🤤😂😂
Deletedmom_85 Asilbeyveannesi e bekleriz fotisini o zaman 😁🤤 bende bugün böyle bi post görsem ne yalan söyleyeyim yapardım dayanamazdım herhal😁
Aag06 Deletedmom_85 şu giflerdeki makarna bi benim gozumemi igrenc gozukuyor ya midemi bulandirdi 😂 iyyy bulamac gibi ben elendim yapmiyorum okurken canim cekti gorunce sogudum😂
Deletedmom_85 Aag06 haydaaaa teşvik etsin dedik olana bak🤣 görmedin say gifi bacım jsjdjd alime de yer belki he ne dersin 🤣
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 su sıcakta markete beni başka hiç bir güç indiremezdi helal olsun sana ama foto yukleyemiyorum ben ya🤦
onurhan Deletedmom_85 kremalı makarnayı bidefa denedim eşimle ikimiz kusuyorduk tencere çöpe gitti damak tadınıza uygun değilmiş meğer 😤
Deletedmom_85 Asilbeyveannesi ben anlatırım sana bacım dert ettiğin bu olsun 😁😋 vallahi bende öyle mecbur gidicem almaya dün forumda konusu geçti baktım konu hala uzuyor dayanamadım 🤤
Armess_loya Aag06 yaaa patotoss közörtmasımı seviyor oyy ne kadaaa ortak noktamız Alime bebeyle 😂o patatesini yesin ben de onuuuuuuu yesem olmaz mı🤣❤️❤️😬
Deletedmom_85 Derya bu akşamcıık böyle olsun ne olur ki 🤣 hem akşama makarna fotilerini görünce pişman olursun bak demedi deme🤣
Deletedmom_85 Esraaaa_ bu kadar sorun mu bu şeker ya. Ay ben çok üzülürdüm herhalde yiyemesem. Çok seviyorum çünkü. Bu arada gebelikten kaynaklı mı normalde de yiyemez misin canım 🤤
Esraaaa_ Deletedmom_85 normalde yerdim canım gebelik şekeri var kendim için olsa amann der yine yerim de söz konusu miniğim olunca umursmaz davranamıyorum doktor çok korkuttu çünkü azalt demiyorum tamamen kesiceksin dedi doğuma kadar o yüzden mecbur 🤷