Mel378 Tomrishatun özlüce çok merkezi diye söylemedim bildiğiniz güzel bir mekan varsa bana uyar tabi :))
elifffyildiz1 Derya banada cok uzak kalıyor gelemiyorum malesef Avrupa yakası olursa daha rahat olur benim için
Mu28 Dyg61 ay hayır gruplaşma olmaz ben de bu platformda kimseyi tanımıyorum maksat o zaten gurbette olanlarla vs arkadaşlık kurmak😀 gelin ayol 🥰
Aag06 Melike ayyy ayarlada gelelim ya ama lutfen sincan etimesgut tarafi kadar uzakta bir yer olmasin heryere orta olsun cogu kecioren oturuyor ankamall falan gibi merkez nokta olsun ya 😂
Eliffzenginn Aslihanfs ben de esenyurttayım metrobüsle gidebilirsiniz aslında gelin birlikte gidelim 🥲
Mu28 Asillll çekinme yahu neden çekiniyorsun burdaki herkes can ciğer kuzu sarması mı herkes birbirine yabancı 😃
Dyg61 Stella_0 eşim erken gelırse katılmaya calısırım ihtiyacım var böyle bir değişkliğe sizleride tanımak isterim tanısıp kaynasırız 😀
silahatun Yabumi yine Marmaray a binip ayrılıkçeşmesinden metroya geçebilirsiniz, 1 durak sonra kadıköy
Eda_elvan94 Düşünsenize 5 6 kişi otobüse biniyoruz hepimizin karnı burnunda gshshshaa millet sok olur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣