[silindi] Derya kiz merak edecek vaktim yok , got yemekle mesgulum. Maaile got yiyoz kol bacak kemiriyoz…
Tugba__- Deletedmom_30 yaa masallah geçen sene postlardan hatirliyorum sizi bende sonra dogurmustunuz masallah 2.ciyede az kalmış bende yeni hamileyim yalnız olmadığıma sevindim🥰🤣🤣
Deletedmom_30 Tugba__- ayy evet ya 2. Ye hamileyim hatta onu da dogurcam az kaldi☺️🙏yalniz degilsin sekerim😂☺️sen kac haftaliksin♥️☺️
Dyg61 NaimeYilmaz kımseyı tanımıyorum ama gıtsem mı acaba ya orda da gruplasma olursa bırbırını tanıyanlar sohbet ederken ben dısarda kalırsam 🤔kafamın içi şuan 😀hamile değilim bebişimde bir yaşında birde 4 yasında oglum var napsam
Mu28 Dyg61 ay hayır gruplaşma olmaz ben de bu platformda kimseyi tanımıyorum maksat o zaten gurbette olanlarla vs arkadaşlık kurmak😀 gelin ayol 🥰
aysbuk2baby Deletedmom_30 ikinciye hamile olan anneler, ilk bebitoları getirmeyi planlıyor musunuz 😁😁 benimde 2. De.
Yabumi NaimeYilmaz cumartesi olana gelemiycem diye üzülüyordum avcıları görünce mutlu oldum avcılar bana daha yakın oraya kesin gelirim 😱😇😇
Semadml Oyaybars ben Ümraniye’deyim ama daha önce düşük yaptım daha hamile değilim gelebiliyor muyuz :D @Feyza-nur
Melek_26942694 Oyaybars cekmekoyde oturuyorum bende gitmek istiyorum tam olarak nerde siz bilgi aldinizmi simdi gordum anketi