Canımız annelerimiz, Poulim Cafe’de 6 Ağustos Cumartesi 16:00’da annelerimiz buluşuyor. Sizi orada @1gamzecolak karşılayacak. Kendisine özelden konum hakkında aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Bir çok dostluğa vesile olacak olması bizi çok heyecanlandırıyor, bizi fotoğrafsız bırakmayın🤭💜💜
Kadıköy Buluşması İçin Hazırız! 😍
Bu şekilde buluşma organize etmek isteyen annelerimiz bana özelden yazabilir💜
NaimeYilmaz bursada olsa dusunebilirdik organizasyonu 😀
Tomrishatun Vardı aslında Bursa için yazan bir annemiz, mekan bakacaktı haber bekliyoruz ☺️
@silahatun @Ogretmenanneyim @meryemesra @[silindi] @Deletedmom21662 @Deletedmom_30 @Brcprs @oykubrakpnar @Sedaisgorenn @Ayzay @Selimkemalinannesi @Elifnur-0734 @Senazeynep34 @nurnur13 @Sukran_demir @istanbullu_gelin @Mu28 @Ummu_gulsevinc @Mervemeliisa @Yabumi @ipek_cicegi @SWEETMOM2 @Asdfggff @Stella_0 @Yucel_C @elifffyildiz1 @kubraktoptas @Kebelekim @kevser444_ @SHSGLM @Ulkuuturan @aysenurr_demirkiran57 @Ballisi533 @aysbuk2baby @Hmnrcck @Zeyzeynepnep @Mrvekly @Meryy69 @Elif0080 @Dyg_u @Oyaybars @Pinar0503 @Ebru5553 @Padfoot @Asillll @Gzm_hnd52 @Ece61 @Sara65 @Topalesra @Fatmallblk @Nrgzhn @Cnsu2 @Eceozdmr @Zeyno36 @Samah_555 @Simsekayse @Elifaras34 @Rodininannesi @bsr7 @Vanilyaaa @cansualisa
NaimeYilmaz 😫 uzak kalıyor bana ben gelemiyorummmmm
Derya Daha önce açtığımız ankette evet oyuna tıklayan annelerimiz 💜
NaimeYilmaz him peki bakalım hangi mekan tercih edecek 🙂
Tomrishatun Dönmesini bekliyorum açıkçası bir etiketleyelim onu da ☺️
@Mel378
O gün doktorum doğuma almış olabilir beni 🤭🤭😊
[silindi]
Derya bebek dogdu bebek 40 i cikmadan nereyeeeeee
NaimeYilmaz ah doğuma günler kaldı malesef 🥹
NaimeYilmaz buluşma mı çok severriiimm😂♥️ta gecen sene ogluma hamileyken bu uygulama sayesinde edindigim arkadaslarimla bulusup bulusma postu acmistim🥲bir tık duygulandim🥲♥️ve onlarla hala gorusuyoruz en az 2 haftada bir araya geliyoruz eşlerimiz bile tanıştı ♥️🙏 inşallah herkese böyle kankilik nasip olur😂♥️Ama Naime Hanım 34 haftalik koca gobegim 10.5 aylik oglumla nasil gelem😂😂
NaimeYilmaz link açılmıyor
NaimeYilmaz şayet doğurmazsam gelmeyi planlıyorum 🤭😍😍🙏🏻
Sukran_demir Google aramaya cafenın adını yazarak da konuma ulaşabilirsiniz☺️
Yaa süper 🥰 bir aksilik olmazsa geliyorum ❤️