Elfszgn Berilzdemir aynen hepsi bndede var ay heycan yaptm inşallah doğururz cok aminnn bide sanıcmz gelse merdven inp cıkcam bol bol😂
Berilzdemir Elfszgn yarın 00.01 den sonra istediğin kadar merdiven cık canım🙂 ben oyle yapıcam🙂 bir sürü hurma yıycem🙂 sıcak sıcak dusa gırıcem🙂 ve merdıven cıkıcam bol bol🙂
Tavzarelif Elfszgn oluyo cnm ama şiddetli değil gerçek mi yalancı mı anlamak için duşa giriyorum duştan sonra geçince anlıyorum ki yine yanlış alarm 🙈
Elfszgn Tavzarelif ya şu batma sabahtan beri gecmedi bide akntıyla beraber cok yoğun pecetyi ıslatıcak kadr su gelms suymmu geldi acaba anlamdm şu su nasl geliyo bi blsem🤦🏻♀️
Tavzarelif Elfszgn devamlı olarak takip et bakalım sürekli ıslaklık hissedersen suyun az az geliyo olabilir ama benim de akıntıyla beraber bi miktar hissettiğim ıslaklık oluyo dr bi anda çok gelirse bizim için önemli ya da az az ama sürekli olursa dedi
BayanBilge Berilzdemir ay resmen saat sayiyoruz 😂 nasil durum agri sizi var mi? Bebegin hareketleri nasil?
Berilzdemir BayanBilge valla ayaga kalkmadıgım surece sorun yok ama ayaga kalkınca sanki tuvaletımı kacırcakmısım gıbı kasıklarımda baskı hıssedıyorum. Bebiş cok hareketli maşallah😉 ondan dolayıda sanırım baskı🙂
Berilzdemir BayanBilge valla ayaga kalkmadıgım surece sorun yok ama ayaga kalkınca sanki tuvaletımı kacırcakmısım gıbı kasıklarımda baskı hıssedıyorum. Bebiş cok hareketli maşallah😉 ondan dolayıda sanırım baskı🙂
Yazelimm Elfszgn 22 haftada her an herşey olabilir dedi hastanemiz ama çok sukur hala doğurmadık 34+4 😊😊
Elfszgn Yazelimm sağlıkla gelirler inşallah yeni yılda canm daha varms senin zamanında olsn bzmki gbi gecte olmasn 😄