Muzlupuding HavvaSonmez03 şuan 5 aylık hamileyim 8. Haftadan beri her gün kusuyorum özellikle sabahları çok bulantım oluyor ama oglum olcak :) alakası yok yani
Cinarveannesi HavvaSonmez03 alakası yok hiç geçmeyen sabah bulantılarım var 32+4 olduk hala devam erkek bebek bekliyorum.
_ozlmm HavvaSonmez03 benim de ilk haftalar aşırı bulantım oluyordu özellikle sabah ama oğlum oluyor ☺️
eylulmomm @HavvaSonmez03 Doğru mu bilmiyorum ama benimde aşırı sabah bulantilarim vardı kızım oluyo vardı derken 7. Haftadan 34. Haftadayim şuan hala sabah bulantilarim devam ediuo
HavvaSonmez03 eylulmomm Allah yardımcın olsun mide bulantısı bide aşırı çoksa zor kendimden biliyom 🤦🏼♀️
HavvaSonmez03 Sinemakty evet ama Şuan Fransa’da olduğum için burda 5 ayı doldurmadan hiç bi şekilde cinsiyet söylemiyorlar 🤦🏼♀️
yagmurrrra HavvaSonmez03 ben 5 ay boyunca her sabah kustum çok ağır geçirdim kaç kere serumluk oldum ama oğlum olucak
Haticebrck21 HavvaSonmez03 bende hic fark etmiyor sürekli mide bulantısı kusma oluyor 9 haftalık içime kız doğuyor inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur