ses_seda Arsln96 balıktan çok tiksindim. Hatta bi ara ismini duymak istemiyordum. İnşallah doğumdan sonra yiyebilirim
_edakrsu22 Yumurta domates türk kahvesi yumuşatıcı tavuk yemek istemiyorum tiksinmedim ama yiyesim yok bulaşık Makinesi yumurta gibi kokuyor sucuk ve bı ara eşimden öpsün istemiyordum
Pijamaskeliler Arsln96 zeytin +bulaşık deterjanı çok kötü kokuo bana yumuşatıcı sıvı sabun bunlar kötü kokuyor 😀 dışardan yemek kokusu
Tuba11 Arsln96 şuan et ten ve yemeklerden tiksiniyorum. Yaparken sıkıntı yok mesela koku yönünden de sıkıntı yok ama yemek istemiyor canım böyle içim istemiyor yemek yemeyi. Kızımda böyle değildim yapardım yerdim hiç bişey den tiksinmemistim evet midem çok aşırı zorluyor ondan da kaynaklı ama bilmiyorum bunda farklıyim biraz.
Fatmagul3333 Arsln96 Buzdolabı kokusu bulaşık makinesi kokusu evim kokuyordu evimden tiksinmiştim birde salçalı yemeklerden bunlar geçti ama balığı çok severdim o hala kaldı ondan hala tiksiniyorum birde mavi yumoşu severek kullanıyordum ondan baya tiksindim geçmedi dışını görsem midem hala bulanıyor
Hanife47 Her an herşeyden tiksine biliyorum düşünün yemeğin üstünde aniden o yemekten tiksine biliyorum ama çok şükür ki ertesi gün verya bı kaç saat içinde geçmiş oluyor 🥴🥴
Piremsesannesi Arsln96 soğan , sarımsak , kızartma kokusu , yağ kokusu , yoğun kokan yemek kokusu , sigara kokusu , çiğ et kokusu , parfüm kokuları 🤣
Aysegul_123 Et soğan sarimsak eti ağzıma vurmuyorum aslaaaa soğan ve sarimsakta yersem agzimdan kokusu asla çıkmıyor gsragara yap fircala boş 😥
Ecceee Arsln96 kayınvalidemden 🫠 ilk üç ayımı zehir etti, şimdi de doğum yaklaştı gelecek diye geriliyorum inşallah az kalır 🤦🏻♀️