_edakrsu22 Mervealadag yememek daha iyi ama pişmiş olduğu sürece ve aşırı olmadığı sürece yenilebilir 🙂
Ceylanercel Et olan herşeyden tiksindim et görünce kusuyorum hala, buzdolabını açamıyorum sanki herşey kokuyor
Evkushu 2evlat bebeğin cinsiyeti belli oldu mu bende hiç bulantı yaşamadım 10. Haftadayım kızımda çok olmuştu onun için sordum
Nedemekgebeyim Hiçbir şeyden tiksinmedim. Gereksizce herşeyi yeme isteğim vardı hatta 2 kez çok yemekten sindiremeyip istifra ettim. 🫣
yalcin_sevda Arsln96 ben yeşil sogandan erik türlerinden tarhana çorbasından tiksiniyorum hemde aşırı ya görmek kokusunu duymak bile kötü ediyor midemi
Ozgehcs Bende yeşil biberden tiksindim. İlk başta bizim evde bozuluyor tadı değişiyor sanıyordum ta ki kayınvalidemde salatada biber yiyene kadar aynı bozulmuş tat. 37 haftalık hamileyim umarım geçer🙄🤭
star3star Arsln96 ilk aylarımda tüm deterjan yumoş kokusuna acayip tiksinmiştim.çanaşır asarken burnumu tıkayıp asıyodum
Seyma_nur1 Haticebrck21 tiksinme siizn elinizde değil hamilelikten dolayı oluyor yoksa eşinize tek bağlı olan siz değilsiniz Allah’a şükür de geçti o zor günler.
Haticebrck21 Seyma_nur1 Allah a şükür kaçıncı haftada bulantı kusma vs geçti BN 9 haftadayim ne kadar daha sürer
Seyma_nur1 Haticebrck21 benim bulantı kusma 4 aylıkken geçti ama herşeyi yemem beşinci ayı buldu hala tavuk kızartması yiyemiyorum mesela
Maden Kırmızı kapya biber hala yiyemiyorum eve hiç almıyorum görünce bile midem bulanıyor hala 27+6 haftaligim