ferideismel Yumurta, tavuk etti , saçma olcak ama kırmızı biberli cips’ler oysa acı acı çok severdim 😂😂
Havva-nur-68 Çay,sıgara,buz dolabı kokusu,karnı bahar,makarna,garip olacak belki ama eşimin kokusundan ama geçti hepsi çok şükür
Elif0111 Mide bulantım çok fazla. En çok etten tiksindim. Etli yemeklerden asla yiyemiyorum. Tv de bile et görmeye dayanamıyorum kanal değiştiriyorum
Dilekky Arsln96 ben silikon spatula kullanamıyorum yemek yaparken. Burnuma burnuma plastik kokusu geliyor gibi oluyor yemek yerken. Oysa koktuğu falan yok ama kafayı ona taktım😁
muallimehanimmom5 Arsln96 buzdolabı görmeye tahammülüm yok sürekli kokuyor , soğan kokusu Allah ım nefret ettim o kokudan ve malesef ağır parfüm , sabun şampuan hepsinden tiksindim 11. Haftadayım bakalım nereye kadar
ecemila Aşırı derecede sevdiğim kahveden şu an asla içmek istemiyorum nedenini bilmiyorum yapılınca bile bir yudum almıyorum
Mysngl Arsln96 ay hangi birini yazsam🤦♀️Soğan limon deterjan kokuları buzdolabı kokusu ve ev kokusu başta bunlar 🤮
elifsgr Arsln96 ilk hamileliğimde sigaradan türk kahvesinden aşırı tiksindim 1 sene oldu bebeğim doğalı hayla kahve içemem et korkusundan dolayı asla yiyemezdim şuan da hamileyim çok şükür et filan herşeyi yedim aynı olmadı hamileliğim
ZelihaaK A-y-s-e-g-u-l Bi sigaradan tiksinemedik desene bebeğin nasıl peki bende içiyorum içim hiç el vermiyor çok korkuyorum ama bırakamadım da
happiestMom Haticebrck21 valla ne yazık ki o elde olmuyor malesef bende eşime aşık onsuz uyuyamayan hep yanımda onu arayan özellikle ten kokusuna bayılan ben şuan aramda yastıklarla yatıyorum adam 10 metre uzagımda kızımda da böyle olmustu gecti simdi bu hamileliğimde de böyle gecmek bilmiyor allahım en kısa sürede gecsin 😢
happiestMom Haticebrck21 basta olmadıysa bidaha olmaz ben 6 haftadan beri böyleyim suan 13 hafta bitti hala gecmedi 😅