Ulkr__ ipek_cicegi aslında benim kabızlığım vardı zaten onun için bazen fitil bile kullanıyordum benim de işime geliyor ama beni korkutan sağ tarafımdaki ağrı
MeriHera Ulkr__ al işte sorunun cevabı bu normal bir insan bile sizin yaptığınızı yapsa bozar siz bide gebesinşz hay Allah iyiliğinizi versin 😄
Ulkr__ MeriHera işte Allah tepemden vurdu beni aslında her zaman böyle yapardım şimdi neden böyle olduki😂saka bi yana riskli bisey olamasindan çok korkuyorum
MeriHera Ulkr__ sanmam 3 günden fazla sürerse yine de Dr git bu süreçte bağırsaklarını düzenlenmesi için ishal yapacak şeylerden uzak dur canım inşallah düzeltirsin kısa sürede
Brcavsr Ulkr__ Ben solgarin magnezyum ilacını kullanıyorum hiç ishal yapmadı. Belki size verilen marka yapıyordur.
Ezgi2727 Ulkr__ ilaç belki yapmış olabilir benimde ilk kullandığım yapmıştı isterseniz enfeksiyon değilse ilacı değiştirsin
Pcoslubiranne Ulkr__ evet yapiyor benim kabizlik sorunum vardi doktor o yuzdrn magnezyum yazdi su an cok rahatim.Ama oyle asiri bur ishal degil tabi sadece tuvalete rahat cikariyorm