Ulkr__ Sorum başlıkta ben cumartesi magneziyum ilacına başladım ve günden sağ taraf karın boşluğumda hafif ağrı var şimdi de biraz artdi ve afederiniz ishal gibi oldum. Bu ilaçtan ola bilirmi ve korkmalımıyım?
MeriHera Ulkr__ yok kız ondan değildir yapsa beni yapardı aylardır kullanıyorum. Muhtemelen yediğin bişeyden ya da üşümekten olmuş olabilirsin. İshal olursan bol su tüketmeye bak canın
Canisi28 Ulkr__ eversan tablet ise yapıyor hatta ben kusuyordum… aynı zamanda.. doktorum değiştirdi doktorunla görüş değiştirir
Ulkr__ MeriHera bugün enfeksiyondan şuphelendiğim için normal günde çok az tükettiğim için 3 litre falan su içtim ya😂
CaglaP Ulkr__ ben de doktoruma kabız olduğumu belirtmiştim özellikle magnezyum verdi. Vücud alışana kadar bir kaç gün ishal yapıyor sonra düzeliyor.
Ezgi2727 Ulkr__ ilaç belki yapmış olabilir benimde ilk kullandığım yapmıştı isterseniz enfeksiyon değilse ilacı değiştirsin
MeriHera Ulkr__ iç iç su iyidir. Eğer 3 günden fazla da sürerse doktoruna görüş canım. Magenzyumuda tok iç eğer aç içiyorsan
Ulkr__ Kabızlığin yani sıra sağ karın boşluğumdan börek tarafima da hafif bir acı yayiliyor hiç bir şey anlamadimki
ipek_cicegi Ben aylardır magnezyum kullanıyorum,ishal diyemem ama ishal gibi neredeyse çok yumuşak kıvamda yapıyorum,magnezyum ishal yapıyor evet,içmezsem direkt kabız oluyorum ve açıkçası kabız olmaktan çok daha fazla işime geliyor bu durum.
Ulkr__ ipek_cicegi aslında benim kabızlığım vardı zaten onun için bazen fitil bile kullanıyordum benim de işime geliyor ama beni korkutan sağ tarafımdaki ağrı
Ulkr__ MeriHera MeriHera Mavidunyamm evet tok karına içiyorum peki sizce terli terli klima olan odada olduğum icin karnımda agrı olmuş ola bilirmi böbrek taraflarımda falan
Nsrn1 Ulkr__ yess efervesan tabletler ve saşeler yapıyor. Zaten kabızlık için kullanılan laksatif ilaçların da içeriğinde var magnezyum oksit. Normal tablet olanları yapmıyor da diğerleri yapıyor ishal.
MeriHera Ulkr__ al işte sorunun cevabı bu normal bir insan bile sizin yaptığınızı yapsa bozar siz bide gebesinşz hay Allah iyiliğinizi versin 😄
Asilbaby Ulkr__ yapabilir canım bende de mide bulantısı yapyordu o ara herşeye bağladım bi bu ilaca bağlamadım meğerse ilaç yapıyormuş kestim hemen düzeldim. İlaçların gebelik ile nasıl etkileşimde olduğunu bilmiyoruz maalesef herkesde farklı yan etkiler çıkabiliyor. Sen bir kaç gün kes bi dene bakalım ilaçtan mı. Ama bu arada süt yoğurt ayran ve soda cok fazla tüketmeye özen göster krampların olmasın.