Gulsumdamla Merve0092 bebişimiz iyiyse sorun yoktur cnm bazı insanlar kilo almıyor bende yorumları okurken bakıyorum da almasakta bebek iyiyse sorun yok diyorlar 🤗🤗
Stoppedstar Şimdi ölçüldüm 70.5 ile başladım 70 ile 21. Haftanın içersindeyim. Kovid, serklaj vs derken biraz geri düştüm. Bir iki kilo almış olmalıydım. Diyetisyen desteği alıyorum.
Stoppedstar Adn22 sen iyiysen bebek iyiyse kilo dediğin nedir ki? Hiç öyle şeyler düşünme. Sonuna gelmişsin. Emzirirken verirsin gider
Gulsumdamla ipek_54 bol su ve bol yürüyüş canım sanırım bende ödem olmadı şuana kadar kendimi şiş gibi hissetmiyorum ve inşallah olmaz da sende dikkat et kendine cnm 😘🥰
ipek_54 Gulsumdamla yavrum ben çalıştığım için zaten fazlasıyla aktiftim günde 12bin adımı buluyor sanırım tek problem suyu az tüketmem 🙈
beybito27 prens_annesii Maşallah, sağlıkla gelsin. Biz 14. Haftaya giriyoruz daha öğrenemedik. Ne zaman öğrendiniz siz
beybito27 Rena94 Evet var. Çubuk kraker atıyorum ağzıma. Hafif besleniyorum. Ama meyve bile yesem kusuyorum. Sanırım pek çözümü yok.
Rena94 AhmetArass dunden basladı bende 6 hafta tamam olunca bu gun sabah kalkmadan kreker yedım etkısın gordum 🙏 amma rahatsız edıcı bulantı yasatıyor sureklı kokulara herseye Bıde yedıklerımı hazm edemıyorum karnım kop su bıle ıcmek ıstemıyorum cok zor 😣