ZelihaaK Centrum rabbim sağ salim kavuştursun inşallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kilo verilir dediğiniz gibi sağlığı yerinde olsun yeter herşeye değer 🙏
Adn22 Herkes ne kadar az kilo almış çok utandım şu an kendimden 38+5 hafta toplamda 29 kilo aldım 🤦🏼♀️
Stoppedstar Adn22 sen iyiysen bebek iyiyse kilo dediğin nedir ki? Hiç öyle şeyler düşünme. Sonuna gelmişsin. Emzirirken verirsin gider
AysegulAloluAcikgoz Gulsumdamla 53 kiloyala hamile kaldım 66 kiloyum suan 13 kilo aldım 38+2 haftamdayim
Sabire46 Ysm0307 normalde hamilelikten önce kapalıydı sonradan açıldı ama şu 4 gündür istifra edip duruyorum ve 3 kilosunu geri vermişim
ipek_54 Gulsumdamla 29ncu haftaya girdik +5.5 kilo ile yola devam 😁 ama görsen ödem yüzünden daha kilolu gibiyim 🙈
Gulsumdamla ipek_54 bol su ve bol yürüyüş canım sanırım bende ödem olmadı şuana kadar kendimi şiş gibi hissetmiyorum ve inşallah olmaz da sende dikkat et kendine cnm 😘🥰
Edaaulutas Ecz1anne Ecz1anne ay bende oyleydim şuan 37+2 48.9la hamile kaldim suan 58.5 🤓 sonlara doğru hedef şaşıyor🤓