Nurinan Deletedmom_85 zaten makarna hastası bi insanım her türlüsünü bayılarak yiyorum fesleğenli denemedim kremalı kaşarlı yapıyorum bende enfes oluyor ama tarifini yazdim bir köşeye en kısa zamanda deneyeceğim 😂😚
hukukcuanne_06 Mantarları tereyağında sote edip üstüne krema döküp tercihe göre karabiber ekleyin, haşladığınız makarnayla karıştırdığınızda on nümera mantarlı makarna🥰
Mavisperi baby3_ komili makarna yapıyorum ben makarna hasliyorsun sonrasında kirmizi biberi kavurup üstüne makarnalar köri sosu ve krema muhteşem oluyor
-MinikveAnnesi- Deletedmom_85 fesleğenden pek hoslanmıyorum var mı baska sos tarifin bazen youtubedan sırf makarna sosu arıyorum makarnanın her haline varım yani 😂
Zynpmeva baby3_ kremayı pişir içine bi tatlı kaşığı sebze çeşnisi bir çay kaşığı köri baharatı bol kaşar rendele makarnaları koy bayılırsın. Kime yapsam çok seviyor. Tavuklu ve mısırlısı da harika 🫶🏻 Sakın tuz koyma cunku çeşni oldukça tuzlu
Senazeynep34 Zynpmeva ne kadar güzel 😀 Anne kız isminiz uyumlu. Bu arada Zeynep ismini gerçekten çok seviyorum. Gerçek hayattada hep naif ve uslu oluyorlar. Kızım olsa ismini Zeynep koymak isterdim 😀
Nurinan Deletedmom_85 ederim kuzum başka var mı böyle tarifler sıkıldıkça makarna yapıp yiyorum 🤦🏼♀️ bir ara domates sosluya takmıştım her gün yiyordum sen düşün 😂
Deletedmom_85 Nurinan hahshah 😁 kremalı tavuklu mantarlı var bide klasik salçalı domatesli. Fırın başemel soslu makarnayı biliyosundur herhalde zaten 😁
Nurinan Deletedmom_85 ayy bilmez miyim gece gece her çeşidinden olsa hepsinden de oturur yerim hiç ayırmam 😂😂
Alparslaninanneesii baby3_ kremalı pesto soslu harika oluyor kuzum tavuk dünyası tarifi bayılarak yiyoruz
Zynpmeva Senazeynep34 evet etrafımda ki cocuklara kıyasla çok daha uysal ve söz dinleyici. Bazen de tam tersi tabii😂
Deletedmom_85 Senazeynep34 rica ederim balım 😍 ay bende mi yapsamm akşama nasıl canım çekti off. Durun kızlar bende akşama fesleğenli kremalı makarna yapıyorum hahah🤣