Kkkrks Krtbusraee ben istanbuldayım Gelişim geriliği demedi bana herşeyi normal diyor Ama bu hafta dediğinden 1 hafta erkene çekti doğumu ona tedirgin oldum
Krtbusraee Kkkrks bende İstanbul’dayım Anadolu yakasında aynı tedirginlik bir anda haftaya alırız diyince şok oldum ama 37 erken değilmis inşallah dayandılar 4 gün daha bebislerimiz benim karnında küçücük kaldı mesela 6 aylık gibi sizinde oylemi
nurcanqx Kkkrks 37. Hafta prematüre sayılmıyor 37den sonra heran olabilir dedi doktorum bana şuan 37+1 deyim geçen hafta yani 35+5 de 2820 idi kilosu
Kkkrks nurcanqx şuana kadar söylediğiniz kilolar benim bebeğimden yüksek hep acaba gelişim geriliği var bana mj söylemedi doktor bilemiyorum
nurcanqx Kkkrks ultrasona göre söylüyoruz ama doktorun dediğinden 300 gram az veya fazla olabiliyor benim arkadaşım martta doğum yaptı 4000 dediler sezeryana aldılar 3400 doğdu kuzenime de şubatta 3000 dediler 3550 doğdu içini ferah tut önemli olan kilosu değil sağlığı
Serife_ee Bebekdelisi ara ara sancılarım var 37+3 deyim bebek kanala girdi doktorum bu hafta içi doğurursun dedi. Sizde belirtiler nasıldı kasılmalar çok oldu mu? Ne kadar sancı çektiniz
Kkkrks Krtbusraee Ya benim karnım büyümüş aslınd biraz ben de Anadolu yakasındayım yüzyıl hastanesi gittiğim yer siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Krtbusraee Bebekdelisi Ataşehir özel Medar Hastanesi’nde Nursel oztekin doktorum siz nereye gidiyordunuz
Bebekdelisi Krtbusraee evet ama benım drum dedıkı gelişim geriliği olarak lanse etmek yanlıs günümüzde 2.500 ve üstü normal miyadında bebek sayılır gelişim geriliği sayılmaz
Bebekdelisi Krtbusraee benım ozel muaynehane istediğin hastane dedi canım ama korkma 40 H doğup küveze girende var benımkı hatta cok sorunlu bebektı girmedi
Krtbusraee Kkkrks hangi semtte oturuyorsunuz Anadolu yakasında ne çok ortak özelliğimiz varmış🥰yanlız olmadığımı hissetmek çok iyi hissettirdi
Krtbusraee Bebekdelisi bende çok gerginim herşey Allah’tan doktorum sağ olsun rahatlatmak için yazıyor arıyor soruyor şimdi gün aşırı çağırınca dahada tedirgin oluyorum sağlıkla dogsunda
Bebekdelisi Serife_ee benım belırtım yoktu aslında 32 nst koyup sancı gorunce sorun basladı ileri haftalarda sorun büyüdü ufacık su kaldı kasılma arttı sancı arttı sezeryan yerım yırtılmaya kadar geldi
Elaeyl Bilmediğim için soruyorum doğumun olması gereken hafta 40+ mi olmalı, ben hep 9 ay 36 hafta yapar mantığıyla yaklaşıyordm