Pcoslubiranne Simge10 40 haftalarda 4 kilo ve uzeri bebek dogmasi normal.Iri bebek kabul edilmiyor. Ben 37+1 de 4 kilo dogum yaptim ilk oglumu. Su an 31 haftalik hamileyim 30 haftalikken 2 kilo cikti bebek bu da iri yani. Baska bir sıkınti olmazsa bunun da o kadar bekleyecegini sanmiyorumm
Aslihanfs Hep iki hafta önde diyodu doktorum 41+4 civarı doğum yaptım korkmayın iri bi bebekti sadece 💕
Kivircikgebe Aslihanfs bizde iki hafta önden gidiyoruz doktorum kafa çapının büyük olduğunu söyledi kanaldan geçmeye bilir dedi sizde nasıldı acaba bende normal istiyorum
eminemre99 Minigin_annesi0 peki canım benim benim de şimdi ilerde gidiyor Allah’ım tabi başka bir şey vermesin peki ilerde gidiyor adaer tatinine göre gitmiyor hani bebek hagta olarak ilerde gidiyor ultrasyonda ileri gösteriyor ultrasyon 38 hafta diyince mi sezeryan diyorlar yoksa adet tarihinemi bakıyorlar canım anlamadım
bluepoint Aslihanfs nasıl beslendiniz farklı bi şey yağlınız mı acaba kaşar peyniri muz kuruyemiş önermiş herkes
Cns-03 Benim de 2 hafta önden gidiyor. Doktoruma sordum doğum zamanını etkilemez dedi. Olduğu haftaya göre doğum olur dedi. Ama bana kalırsa erken gelecek gibi hissediyorum 😃
Imaram3 Pcoslubiranne benim de şuan tam 35 haftalık 3. 200 dedi muhtemelen benimki de erken gelicek gibi hissediyorum
eminemre99 Minikannesi00 canım sezeryan hakkımda benim bilgim yok bana bilgi veirr misin yani bnde de ileri çıkıyor adana da iken hagta hafta güzel gidiyordu Kayseri’ye geldim burda doğum olcak Allah kısmet ederse doktora gittim bir hafta ileri attı bnm adet 10 Ocak 30+5 gösteriyor ultrasyonda ama 10 Ocak 29 haftalık hani bir hagta ileri attı peki seseryanlari genelikle bir sknti olmazsa 38 de alıyorlar hangi 38 de alıyorlar canım adet göre mi yoksa ultrasyonda göre mi
Minikannesi00 eminemre99 adet tarihine göre 38 de alıyor canım. Benim ultrason zaten 41. Haftaya uyumlu çıkıyordu ama adetim 38+5 ti
Minikannesi00 eminemre99 daha 30.haftada doğum şekli hakkında doktorun yorum yapmaz canım. Baya en sonlarda çatı muayenesi yapıp bebeğin fiziki durumuna göre değerlendirme yapıp söylüyor. Benim hem bebek 4 kilo hem kendi kalbim ödem toplamıştı çatımda dardı 4 kilo için. Mecbur gün verdi ve oldum. Senin şuan bebeğin kilosu kaç ? Bu arada sezaryen korkulacak bir şey değil. Spinal oldum gayet rahattı ,sonrasında 4,5 gün zorlanıp toparlanıyorsun
eminemre99 Minikannesi00 anladım canım benim yani sende ultrasyonda 40 41 haftayı gösteriyordu doktor almıyordu adet tarinhine bakarak 38 haftada aldı ama 30 haftalarda da ultrasyonda Eylül 29 diyor doktor doğum Eylül’de olcak diyor
eminemre99 Minikannesi00 canım benim Allah razı olsun güzel yorumun için ben ikinci hamileliğim ilk seseryan oldu erken doğum oldu 35 haftalık olarak gittim bebek 33 haftada kalmış kilosu artmamis subbitmis hemen aldılar bu da seseryan onun için nasıl ayarliyirlar nasıl gün veriyorlar daha yaşamadim ve bebeğim kuvezde kaldı hani kucağıma almadim o duyguduyu da biikmiuorum ama olsun diyorum evlatlarım sağlıklı olsun en hayırlı zamanı Allah’ım bikiyordur diyorum çok şükür buhunumuze .anladım canım yaninsen diyorsun ki ileri haftalarda daha belirlenir bakalım ne olcak
eminemre99 Minikannesi00 bebeğim insormuaaun suyum fazla benim çimleri ne kadar doğru olur bilmiyorum 1500 bana az geldi 30 haftaya göre bikmiyorum dikkat de ediyorum boyu da 37 dedi o da kısa bana göre
Minikannesi00 eminemre99 evet canım benim 38 de doğumum olacağı gün 41 hafta görünüyordu ultrasonda . Seninkide aynı bak eylülde yapacağız demiş adete göre alır . Şuan kilosu iyi ,en son değerlendirme yapar doktorun. Benim 32 haftada 2.150 idi kilosu 35 te 3.250 olmuştu 37 de 3600 . Sonra 38 de 4 doğdu işte
Minikannesi00 bluepoint bende cevaplıyayım. 38 de 4 kilo doğurdum. Bence birazı genetik. Beslenmemde çay ve kahve hiç tüketmedim. Gazlı içecekte tüketmedim. Kaşar, portakal suyu,yumurta ,ceviz ve süt,muz neredeyse hergün tükettim
Aslihanfs bluepoint muz ve kaşarı cok yiyordum yeşil mercimek cok tükettim onların dışında ama acayip bi iştahım vardı yani