menuder yarenaygk34 suni ile hemen açılma oldu mu? Olmaz da boşuna sancı çekerim diye çok korkuyorum da
menuder Hamile_anne27 ne güzel tercihi size bırakması çok hoşuma gitti. Allah en kolay şekilde nasip etsin tüm annelerimize
Hamile_anne27 menuder Amin inşallah canım Rabbim kimseyi darda koymasın. Biraz korkuttu beni bebek kanala yan şekilde girer doğum zor olur dikişin zor olur dedi ama ben biraz daha bekleyeyim dedim bakalım artık hayırlısı
menuder ipekveatlas 40da güdeceğim gelesi yoksa aynı sizin gibi olacak sanırım benim de 😅 tavsiyeniz var mı bu konuyla alakalı?
cicek06 38+5 reyiz bizde oglusumla erken doğum olacak diye korkuttular şuanda da bebek gelmiyor iki gün önce nişanim geldi 3 cm de acilmam var ne yapmam gerek bilmiyorum sancı arada gelip gidiyor ama doğum sancısı değil belli yalancı sancı
menuder cicek06 rahat ol canım nişanın da gelmiş açılman da başlamış bolca yürü artık sürece girmişsin en azından, hiç stres yapma açılman artsın diye hareketler yap💙 baksana bizde daha nişan mişan da yok 😂
cicek06 menuder yürüyüş yapıyorum dışarı çıkmaya korkuyorum ama birazda suyum dışarda gelirse ne yaparım diye😊
BIR_SIYAH__HIAYESI63 menuder bence doktorunuz dinleyin Allah korusun bebege felan bisey olsa doktor sorumlu olmaz. Çünkü ben demiştim der ki suni sancı o kadar zor bişey değil ki tabiki biraz zor ama sonunu düşünün bence
menuder BIR_SIYAH__HIAYESI63 haklısınız doktoru da dinlemek lazım 😔 suni aldığım halde sürecim uzar diye çekiniyorum ama nasip artık
menuder Elf1035 sizi yine 4 gün bekletmişler en azından beni de Çarşamba günü 40. Haftam dolar dolmaz yatıracaklar 😅 Allh yardımcımız olsun inşallah suni sancıyla hemen gelirler 🤲🏻
menuder Hamile_anne27 merak etme Rabbim nasıl yazmışsa öyle olur ben de çok korkuyırum ama teslim olmaktan ve sakin kalmaktan başka çaremiz yok 🥲🥰