menuder 39+5 oldum genelde erkek bebek geç gelir derler. Bekleyip beklememek arasında kaldım. Gidersem suni verecekler. 2 gün daha 40ımın dolmasını beklemeki miyim kararsızım. Sizlerin doğum yaptığı haftaları merak ediyorumm
Hamile_anne27 menuder eğer bebeğin hareketleri güzelse suyunda bi sıkıntı yoksa bence beklenmeli. Beni perşembe sezeryana alacaktı ben beklemek istedim bakalım artık hayırlısı
BIR_SIYAH__HIAYESI63 menuder yerinizde olsam suni sanciyla dogum yaparim 40 üstü biraz riskli bebek icin kaka filan yer kordon boğazına dolanir
Mehmet_fatma İlk gebeliğim 40+3 oldum daha beklemedeyim erkek olduğu için bı sorun yoksa eğer 42 ye kadar yolu var diye duydum
menuder Mehmet_fatma ben de öyle duydum ama doktorum beklemek istemiyor beni de arada bıraktı. Aslında suyum falan da iyi 😔 sizin doktorunuz ne diyor?
menuder Hamile_anne27 evet doktorlar biraz acele ediyor risk almak istemiyor o sebeple ben de arada kaldım. Halbuki benim de suyum vs iyi hareketleri de iyi. Sizin isteğinizi kabul etti mi doktor peki?
menuder BIR_SIYAH__HIAYESI63 doktor da öyle diyor. Ama bari günümün dolmasını bekleseydik diyorum 40. Haftada gideyim diyorum ama o 40 olmadan gel suni verelim diyor bilemedm
ipekveatlas menuder hayır suni sancıyla geldi.. 2 gün boyunca suni sancı aldım gelesi yoktu biziö oğlanın
Hamile_anne27 menuder evet tercihi bize bıraktı. İmza atıp çıktık. Bugüne de randevu vermişti yine sezeryan için. Gitmedim bende bi kaç gün daha bekleyeceğimi söyledim
BIR_SIYAH__HIAYESI63 menuder bence doktorunuz dinleyin Allah korusun bebege felan bisey olsa doktor sorumlu olmaz. Çünkü ben demiştim der ki suni sancı o kadar zor bişey değil ki tabiki biraz zor ama sonunu düşünün bence
yarenaygk34 İlk oğlumu 37+4 de ikinciyi 39+4 de doğurdum doktorum izne ayrılacaktı sabaha gel suni verelim dedi sabaha kalmadan akşam doğurdum
menuder yarenaygk34 suni ile hemen açılma oldu mu? Olmaz da boşuna sancı çekerim diye çok korkuyorum da
menuder Hamile_anne27 ne güzel tercihi size bırakması çok hoşuma gitti. Allah en kolay şekilde nasip etsin tüm annelerimize
menuder ipekveatlas 40da güdeceğim gelesi yoksa aynı sizin gibi olacak sanırım benim de 😅 tavsiyeniz var mı bu konuyla alakalı?