MrvBrlk Aysrnur gaviscon içmeden dayanılır mı 😊 bir zararı yok. Yanma ya da olduğunda değil ana öğünlerden önce kullanılırsa faydasını daha çok artar
Aysrnur MrvBrlk gavisvonu icmeden yarim saat once vitamin hapi ictim ama ben decavit sari haplardan smdide migde surubu ictim zehirlenmem dime🤔
MrvBrlk Aysrnur 2 kaşık yeterlidir. Havuç varsa yiyebilirsiniz. Sakinleştirir mideyi. Birde vitaminleri yatmadan önceye birakmayalim. Oda ağrı ve yanma yapabilir
gokcekubra Aysrnur Canım bende 38 haftalığım hamileliğimin 5. ayından beri şiddetli mide yanmalarım var. Doktorum rennie duo surup yazdı ictigimde rahatliyorum doktorunda onaylarsa tavsiye ederim
Aysrnur MrvBrlk bundan sonra vitaminleri gunduz alicam haklisin biraz dha bekliycem gecmesse bi kasik dha icicem
Aysrnur MrvBrlk cnm gavisconu ictim ama hemen arkasindan bi bardak su ictim oyuzden mi agri gecmedi su icmemem mi lazim ilaci ictikten snra acaba
gokcekubra Aysrnur Canım üst uste icme bebeğine zarar vermesin üzerine suda icme ilac etkisini gostermeyebilir
Aysrnur gokcekubra tmm cnm bi kasik icmistim sdce iyiki hatrlattn cok sagol allha sukur gecti rht uyuya blirim allah razi olsun senden cnm cok sagol❤🦋💐