Aysrnur 28 haftligim Gavıscon migde şurubu icsem bebegime bi zarari olmaz dime dayanilcak gibi degil😢😢
desagr Aysrnur Kullanabilirsin canım, benimde yanmam var doktorum yazdı ama yapısından dolayı içemedim malesef🤷🏽♀️
MrvBrlk Aysrnur gaviscon içmeden dayanılır mı 😊 bir zararı yok. Yanma ya da olduğunda değil ana öğünlerden önce kullanılırsa faydasını daha çok artar
gokcekubra Aysrnur Canım bende 38 haftalığım hamileliğimin 5. ayından beri şiddetli mide yanmalarım var. Doktorum rennie duo surup yazdı ictigimde rahatliyorum doktorunda onaylarsa tavsiye ederim
Aysrnur desagr neyin yapisindan içemedin surubun mu🤔 cok agriyo dayanamiyorum ya iciyorum bi kaşık ozaman canim
desagr Aysrnur Şurubun yapısını midem kaldırmadı yutamadan kustum hep 🤦🏽♀️ İç canım bana günde 3 defa iç dedi doktorum
Aysrnur desagr tamm canim cok sagol allah razi olsun senden vala cok agrim var bi kaşık icim bende rahat uyim😣
TugbaKnalada Hamile reflüsü için üretilen bir şurup bebeğe zararı yok olsa Dr zaten yazmaz. Sabah aç karna içerseniz hiç ağrımıyor. Ben şurup ve elma sayesinde kolay atlattım. Geçmiş olsun
Aysrnur MrvBrlk gavisvonu icmeden yarim saat once vitamin hapi ictim ama ben decavit sari haplardan smdide migde surubu ictim zehirlenmem dime🤔
MrvBrlk Aysrnur 2 kaşık yeterlidir. Havuç varsa yiyebilirsiniz. Sakinleştirir mideyi. Birde vitaminleri yatmadan önceye birakmayalim. Oda ağrı ve yanma yapabilir
Aysrnur MrvBrlk bundan sonra vitaminleri gunduz alicam haklisin biraz dha bekliycem gecmesse bi kasik dha icicem
Aysrnur MrvBrlk cnm gavisconu ictim ama hemen arkasindan bi bardak su ictim oyuzden mi agri gecmedi su icmemem mi lazim ilaci ictikten snra acaba