2022Mom2022 Arzu90 keseyi görürüz çünkü beta çoktan 1.500 üzerine çıktı ama kalp atışını merak ediyorum inşallah onuda duyarım 🤰🥹
Aycicegim6442 2022Mom2022 bebde 5+1 birim cuma benm dr umda gel dedi alttan istrmiom gidicm ama gostermesse haftaya tekrar gelim alttan bakman dicem
Seherylcv 2022Mom2022 ben 5+ 4 ken gittiğimde alttan bakarak hem bebeği gördük hem kalp atışını gördük 😍 geç döllenme değilse görme ihtimalinin var
2022Mom2022 Seherylcv Allaaaah geç meç değil anam yok 😂😂alttan baktırmamda inşallah göbekten duyarım kalp atışında ay sabahları erkenden uyanıyorum heycandan bi uyuyamıyorum 😂
Nurcangurbuz Happy52 5+6 haftalıkken öğrendim 6+2 deyim cuma kontrolüm var 6+6 oluyo duyulur mu acaba ilk hamileliğimde düşük yaşadım
Happy52 Nurcangurbuz ben karından duydum canım çok şükür inşallah sende duyarsın karından duyamazsan vajinalden duyarsın diye düşünüyorum ama duyamasanda panik yapma bazen geç duyan anneler var.
gozdetrhn Arzu90 bende çarşamba gideceğim son adete göre 7+3 gösteriyor ama doktorun dediğine göte daha küçük çok endişeliyim duyamayacağım diye
Msym Arzu90 cnm ben gttğmde ekranda göstrdi bak atyo dye ama dinletmedi devlette özelde dinletmedi erken ddi dineltmk içn ama bakym çk kşide dinlyo doktrn artk keyfne kalmş biy herhlde ben 9+2 hala duymadım
Arzu90 Msym Kisiden kisiye değişiyormuş bunu cok duydum inşallah ben de siz de duyarız bir an önce 😍🤲
Arzu90 Rabiaaaa ayy cok sevindim hep aklımdaydıniz 😍insallah ben de duyarım peki karindan mi duydunuz