Arzu90 Günaydın anneler çarşamba günü doktorum Kalp atisi icin çağırdı sizce duyulur mu? 6 + 6 haftalik olacak.
mor_menekse1 Arzu90 ewt ben tamda o mzn duymuştum 9 haftalık oldugun da ikiz olduklarını öğrenmiştim 🥳🥳🤲Elhamdülillah
Happy52 Arzu90 6+0 haftalıklen karından baktık çok küçük diye dinleyemedik ama kalp atışını doktorumuz gösterdi. 6+6 haftalıkken karından duyduk kalp atışını 🥰 inşallah sende duyarsın
2022Mom2022 Arzu90 5+1 iz cuma günü bende gidicem 5+5oluyor bende bu haftalarda duyulurmu acaba onu merak ediyorum 🥹
Nurersz Ben 6+1 de hem duymuş hem görmüştüm bebişi büyük ihtimal duyulur kuzum ama bebekten bebeğe değişebiliyor geç döllenme olursa duyamayabilrisin💜
Arzu90 Nurersz Ya ne guzel darisi basima insallah ben de duyabilirim peki vajinal ultrason ile mi duydunuz yoksa karindan mı?
Arzu90 Nurersz Tabi yazarim mutlaka 😇 Doktor eger karindna gormezsem alttan bakarim dedi ama ona da sicak bakmiyorum
Rabiaaaa Arzu90 ben unuturum kesin 😂 sizde yazın çarşamba günü ☺️ zaten unutkanlığım vardı hamilelikte iyice arttı
KBTd Arzu90 biz 6+4’te karından duyduk, 6+6’da annemle gittim karından görünmemişti vajinal bakılmıştı öyle çok daha net duyduk. Doktor bana keşke idrara sıkışık gelseydin öyle karından görünürdü demişti aklında bulunsun 🌺
Arzu90 Kader_p peki baktirdiktan sonra herhangi bir kanama lekelenme oldu mu ondan korkuyorum açıkçası
Papatyam38 Arzu90 bende sizin gibi alttan muayene istemiyodum ama doktorum önce karından baktı sonra da alttan baktı çok şükür sonrasında hic bi sıkıntım olmadı öyle korktuğum gibi de geçmedi çok hafif cihazi degdiriyo sadece bende çok korkuyodum ama sonrasında kendimi boşuna korkutmusum dedim
Arzu90 Papatyam38 biraz tedirginim ben de iste artik duruma göre bakarım:) insallah gerek kalmadan karindan duymuş olurum🤲
Nurcangurbuz Happy52 5+6 haftalıkken öğrendim 6+2 deyim cuma kontrolüm var 6+6 oluyo duyulur mu acaba ilk hamileliğimde düşük yaşadım
Aycicegim6442 2022Mom2022 bebde 5+1 birim cuma benm dr umda gel dedi alttan istrmiom gidicm ama gostermesse haftaya tekrar gelim alttan bakman dicem
Seherylcv 2022Mom2022 ben 5+ 4 ken gittiğimde alttan bakarak hem bebeği gördük hem kalp atışını gördük 😍 geç döllenme değilse görme ihtimalinin var