Sahraelsam Kadeerr 16+1 teyzosu kizim olucak allah nasip ederse 😍 ama karnim hala cikmadi 🤔 hamielyim dedigimde sen mi diye tepki aliyorum yastik koyup gezicem artik 😆 senin ciktimi karnin 🤰🤰
EzgiRsn Sahraelsam perşembe günü Doğum yapacağım mide yandığı süre boyunca kraker yedim 0 şişlik ve ödem var ☺️
Sahraelsam EzgiRsn bor nefeste insallah ❤ rabbim sag sagljm versin kucagina bunye farklılığı ozaman ben tuzu cok severdim.avcuma dokup yedigimi.biliyorum ve doktor napti yasakladi tuzlu hicbiseu yiyemiyorum 😣😣
Kadeerr Sahraelsam benimde yoktu hiç hemde ama bu son beş günde kendimi tır gibi hissediyorum çıktı sürekli yan yatıyorum yüz üstü zaten bitti artık yatamıyorum 😂 hareketleri de çok hoş bazı geceler uyutmicak kadar çok hissediliyor ama cinsiyeti hala belli değil 😂
Sahraelsam Kadeerr kesin kizdir o 😂 kiz gostermez derler ama ben cikolata yeyip kandirdim onu harket ederken hemen baktikki kızmış 🤗😆😆
Kadeerr şunu farkettim bide mide yanması sıcak bişeyler yiyip içince daha çok oluyor acaba farkeden oldumu
Sahraelsam Kadeerr ben hic icmiyorum sicak biseyler zaten bi ates oluyor ya vucutta bunalticak derecede onun icin sicak biseyler icmeyi unuttum ama icenler varsa cvplar 😏
Kadeerr Doğrusu merak etmiyorum çok fazla ben ne olursa olsun benim canım baba merak ediyor ıbide erkek istiyor 😂 bende kız ama olsun ne olursa olsun 😍
Kadeerr Hatta arkadaşlarım nene usulü cinsiyet belirleme metodlarından hepsini yaptı hepsi erkek çıktı herkes erkek diyor ben de kız diyorum 😂
Sahraelsam Kadeerr bu makas bicak meselesi felanmi oturdugun yerin altina bicak yada makas.koyuyolar felan ondanmi
Sahraelsam Kadeerr bende sacma buluyorum bendede cogu erkek dedi hatta ben bile yanildim erkek hissettim kiz cikti erkek gbi kiz dogurcan diyede dalga gecildi hatta 😂 inanma oyle seyelre rabbim hayirli evlat versin kiz erkek fark etmiyor