Sahraelsam Mrb tatli anneler 4 aylik hamileyim ve yedigim hersey mide yanmasi yapiyor sebebini bilen yada benle ayni durumu yasayan varmi 😥
Melissak Sahraelsam 31 haftalık hamileyim bende çekiyorum mide sıkıntısını şuanda dahil Bebek saçlanıyor gibisinden diyorlar hep ama diyorum ne saçmış arkadas öldürüyor beni normal yanı gaviskon kullanıyorum ben
Sahraelsam Melissak ben mide bulantisi dahi cekmedim hic ama bu mide yanmasi benide mahvediyor nolacak boyle bilmiyorum uyuyamiyorum bile uykudan uyandiriyor resmen 😥
Seresozge Ben de 6 aylık hamileyim şuan içimde 🔥 yakmışlar gibi bir his var. Çok yanıyor midem😒 ağzıma da acı acı su geliyor ilaçta kullanmıyorum genelde süt içiyorum 1 2 yudum ben biraz faydası oluyor
Melissak Sahraelsam bende aynıyım daha yeni gaviskon içtim ama fayda etmedi ciğerlerimden bogazıma kadar yanıyor ve bu çok sinir bozucu
Sahraelsam Melissak aynen ya allah sag saglim kucagimiza versinde bunlarda gecer diye kendimizi oyalamaktan baska caremiz yok 😐
Nursanli Bebeğin saçlanmasıyla mide yanmasının hiç bir alakası yok kızlar.. Etrafımda midesi yanmayıp çok saçlı çocuk doğuranlar da var miğdesi yanıp saçsız çocuk doğuranlar da 😅 mide yanmasının en büyük sebebi en azından beni etkileyen şeyler yağlı yedğimde bir de yemek yedikten sonra uzandığımda çok miğdem yanıyor he birde hamur işinden uzak durmak en faydalısı.. Süt iç çok iyi geliyor eğer oda iyi gelmezse doktora söyle mide şurubu yazsın gaviskon Gebelikte herhangi bir zararı yok diye duymuştum ama yine de sütü denemelisin 😊
Sahraelsam Nursanli ben ne yersem yiyeyim afedersiniz hepsi geri agzimda buda beni rahatsiz ediyor yemek yeme hevesim felanda kalmiyor sutte icemiyorum sevmiyorum çünkü 😐
Reyyanfeyza 20. Haftamdayım daha çok geceleri ve akşam üstü oluyor ama dün akşam nar yedim geçirdi hatta bugün hiç yanma olmadı sütte iyi geliyor ama anlık
Sahraelsam Reyyanfeyza narmi geçirdi gercekten mi ya ? Valla cok sasirdim 2 gun evvl bende yedim ama hci faydasini gormedim bunyeden bunyeye degisiyor galiba ben hala.bana yarayan bisey bulamadim 😣
Kadeerr 19+5 deyim bir hafta önce ara ara oluyordu şuan hergün acaba ne zaman başlıcak diye bekliyorum hiçbişey geçirmiyor mahfoldum resmen midem bulanmamıştı hiç ama bu çok sinir ediyor ya ne uyuyabiliyorum ne yiyip içesi geliyor insanın her şeye acaba yersem midem yanarmı gözüyle bakıyorum 😕
Sahraelsam Kadeerr aynen suan bende oyleyim bende mide bulantasi bas donmesi hocbisey yasamadim ama mide yanmasi benimde gozumu korkutuyor 😏
Kadeerr Kimileri de leblebi diyor ne denediysem olmuyor hiçbişey fayda etmedi ilk zamanlarda günlerce aç geziyordum 😂 tam iştahım açıldı herşey güzel diyecektim ki bu başladı 😂
EzgiRsn Sahraelsam perşembe günü Doğum yapacağım mide yandığı süre boyunca kraker yedim 0 şişlik ve ödem var ☺️