pamuk_anne Sucuk ve pastırmayı pişirerek tüketiyorum. Ama sosis ve salam yok hayatımızda, normalde de yoktu zaten sadece gebeliğe özel bir durum değil :) yalnızca iyice pisirildikten ve iyi bir yerden alındıktan sonra kendimi o kadar kısıtlamayi doğru bulmuyorum. Et yumurta ürünlerindeki genel sorun iyi pişmemiş olması oluyor.
sedashn Hic yemiyorum gebelik bitsin rahat rahat yerim insallah, risk varsa riske girmeye gerek var mi faydasiz seyler icin.. yemeyin diyor doktorlar
Tusem Valla hayatta yemem en iyi et olsa da yiyemem daha doğrusu bu benim tercihim. Bir tanıdğm hamileyken almanyadan sucuk getirtip çiğ çiğ yiyordu gecen doğum yaptı bebiş sağlıklı. Banada verdı ben yemedim esıme yedırdım. Bir tek hamileliğin başında yemiştim bilmeden. Bebeğimi aşırı düşünüyorum 😌
nisanisa 26 haftalık hamileyim bu zamana kadar ya 3 ya 4kez yemişimdir güzelce pişiripte yemiştim canım çok çekmişti zaten salam yemeyi normalde de sevmiyorum o kadar kısıtlamaya da gerek yok 😊
muhteriz Anneoluyorum2 hamileliğimin başından beri sucuksuz yumurta yemedim diyebilirim öyle aşırı bi pişirme de yapmıyorum bi zararını görmedim güvendiğim markadan alıyorum birde kan tahlilimde toksoplazma bağışıklığım çıkmıştı benim