mucizemizibekliyoruzz Anneoluyorum2 yenmemesi gerekir hamilelikte. Çok canınız istiyorsa kasaptan kasap sucuk alın en iyisi o zaten bariz iyi kızartıp azcık yiyin ama abartmayın. Salam sosis tehlikeli zaten.
Melinoee Salam hariç sucuk sosis çok canım çektiğinde güzelce kızartıp veya poğaçanın içine koyup fırına veriyorum. Canım istiyor aylardır yemiyordum ama bu ara yemek istiyorum 🤷🏼♀️
dilanbartos Ben hepsini yedim. Şu anlık bir sorunumuz yok. Benim gebelik şekeri diyetimde günde 50gr salam var..
Epelinkiran Benim çok canım istedi %100 dana olandan aldım iyice pişirip yedim. Diğer tavuk yada hindili olanları oldum olası yiyemem zaten
Nily Anneoluyorum2 islem gormemis olanlardan yiyebiliyosun Ben sucugu bir arkadasmn annesine yaptiriyorum tamamen dogal katki maddesiz onu pisirerek uiyorum Digerlerini yemiyorum ama :(
iremby Anneoluyorum2 ben bir seylerle yedim, icinde o malzemelerin oldugu yiyeceklerle. Hergun hergun tuketmiyorum ama arada yiyorum.
Tosbik Anneoluyorum2 amaaan ona bakarsan acından ölecen o yasak bu yasak. Valla 8. Ayimdayim simdiye kadar herseyi yedim ictim hiiiçte bsy olmadi. Cok şükür hersey yolunda. Abartmamak lazim diye dusunuyrum 👍
rileyss Anneoluyorum2 salam ve sosis hamile değilken bile yenmemesi gereken şeyler içeriği falan berbat, sucuk daha masum. ben birkaç kez sucuk yedim çok iyi pişirip